Windows Server 2008 R2 Foundation, Διαθέσιμος στην ελληνική αγορά

O Windows Server 2008 R2 Foundation, ο οποίος έχει σχεδιαστεί ειδικά για τις μικρές επιχειρήσεις που απασχολούν μέχρι 15 άτομα, διατίθεται πλέον και στην ελληνική αγορά προσφέρoντας αξιοπιστία, ασφάλεια και ευκολία διαχείρισης. Η δυνατότητα υποστήριξης επιχειρηματικών εφαρμογών και βάσεων δεδομένων, η φιλοξενία websites, καθώς και η βασική λειτουργικότητα server, που προσφέρει κοινή χρήση αρχείων και εκτυπωτών αλλά και απομακρυσμένη πρόσβαση, είναι μερικά μόνο από τα πλεονεκτήματα του Windows Server 2008 R2 Foundation για τις μικρές επιχειρήσεις.

Windows 2008 Server R2

«Η ελληνική αγορά, η οποία χαρακτηρίζεται από έναν πολύ μεγάλο αριθμό μικρών επιχειρήσεων, προσφέρεται κατεξοχήν για ένα προϊόν όπως ο Windows Server 2008 R2 Foundation», δήλωσε ο κ. Νικόλας Μολφέτας, Server Business Group Lead της Microsοft Ελλάς. «Πιστεύουμε ότι η νέα αυτή πρόταση της Microsoft θα ενισχύσει την περαιτέρω διείσδυση της πληροφορικής στις μικρές επιχειρήσεις και γι’ αυτό το λόγο συνεργαζόμαστε στενά με τους τοπικούς και πολυεθνικούς κατασκευαστές υπολογιστών για την ευρεία διάθεση και υποστήριξη του προϊόντος».

Στόχο της Microsoft αποτελεί η προσφορά μιας ξεχωριστής λύσης, βασισμένης στον Windows Server, η οποία θα ανταποκρίνεται άριστα στις εκάστοτε ανάγκες, το μέγεθος και τις οικονομικές δυνατότητες των πελατών της. Καθώς οι επιχειρήσεις αναπτύσσονται, οι πελάτες θα μπορούν να αναβαθμίσουν τα προϊόντα και τις λύσεις που χρησιμοποιούν, ώστε να απολαμβάνουν ακόμη μεγαλύτερα οφέλη του Windows Server, όπως η ολοκληρωμένη λύση e-mail, η απλούστερη διαχείριση και το virtualization. Οι πελάτες της Microsoft μπορούν να επενδύσουν στον Windows Server 2008 R2 Foundation με τη σιγουριά ότι πάντα θα υπάρχει μια λύση Windows Server, που θα ανταποκρίνεται στις επιχειρηματικές τους ανάγκες καθώς αυτές εξελίσσονται.

Ο Αντιπρόεδρος της IDC, κ. Al Gillen, δήλωσε: «Η Microsoft καλύπτει ένα κρίσιμο κενό στο χαρτοφυλάκιο του Windows Server, παρουσιάζοντας μια απλή λύση σε χαμηλό κόστος που απευθύνεται στις μικρές επιχειρήσεις και σε αυτούς που χρησιμοποιούν server για πρώτη φορά. O Windows Server 2008 R2 Foundation πραγματικά συμπληρώνει την πλατφόρμα servers της Microsoft και προσφέρει μια λύση για ένα πολύ σημαντικό τμήμα της αγοράς».

Οι κατασκευαστές υπολογιστών (ΟΕΜ) έχουν παίξει καίριο ρόλο στην εισαγωγή του Windows Server 2008 R2 Foundation στην αγορά, επιβεβαιώνοντας την ανάγκη για μια λύση βασισμένη στον Windows Server, η οποία θα εστιάζει στις ανάγκες των μικρών επιχειρήσεων. Η Microsoft ανταποκρίθηκε άμεσα, αναπτύσσοντας το προϊόν, και συνεργάστηκε με τους κατασκευαστές OEM για να προσφέρει μια απλή και εύκολη εμπειρία αγοράς. Ο Windows Server 2008 R2 Foundation θα πωλείται προεγκατεστημένος σε servers τόσο των πολυεθνικών κατασκευαστών, όπως HP, Dell, Fujitsu, Lenovo, όσο και των τοπικών, όπως Πλαίσιο και Infoquest, και η κάθε εταιρία θα διαμορφώνει από μόνη της την τιμολογιακή της πολιτική.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση https://www.microsoft.com/windowsfoundationserver. Ο Windows Server 2008 R2 Foundation αξιοποιεί τις ίδιες απαιτήσεις πιστοποίησης εφαρμογών με τον Windows Server 2008 R2. Οι εφαρμογές που έχουν πιστοποιηθεί για τον Windows Server έχουν αναρτηθεί στη διεύθυνση https://www.windowsservercatalog.com.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business SpaceX

DearMoon: Ιάπωνας επιχειρηματίας μας καλεί σε ταξίδι στο φεγγάρι

Ο Ιάπωνας δισεκατομμυριούχος Yusaku Maezawa ανακοινώνει το DearMoon με σκοπό να βρει τα μέλη του πληρώματος που θα τον συνοδεύσουν στη Σελήνη.

Business China

O Jack Ma χάνει τον τίτλο του πλουσιότερου ανθρώπου στην Κίνα

Ο λόγος είναι ότι οι κινεζικές Αρχές έχουν βάλει στο μικροσκόπιο την οικονομική δραστηριότητα του Jack Ma.

Business Amazon

H Amazon αλλάζει το εικονίδιο της εφαρμογής για τις iOS και Android συσκευές

Έντονη ήταν η αντίδραση με τον παραλληλισμό του εικονιδίου λόγω της παρομοίωσης με τον Αδόλφο Χίτλερ γεγονός που συνοδεύτηκε με την αλλαγή του εικονιδίου.

Business Cisco

Cisco Digital Talks: Διάλλογοι στο Διεθνές Κέντρο Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Ψηφιακών Δεξιοτήτων

Σκοπός μας είναι η προώθηση νέων ιδεών, καινοτόμων προσεγγίσεων, και η ανάπτυξη του διαλόγου σε θέματα που αφορούν: την τεχνολογία, την καινοτομία, την επιχειρηματικότητα και τον ψηφιακό μετασχηματισμό.