Business

Xiaomi: Πληροφορίες ότι δεν θα πάει στην MWC 2017

Το σίγουρο είναι ότι η Xiaomi ετοιμάζει ήδη την επόμενη ναυαρχίδα της. Αυτό είναι κάτι που έχει γίνει ξεκάθαρο από τις πληροφορίες και εικόνες που έχουν διαρρεύσει. Φυσικά μιλάμε για το Xiaomi Mi 6, το οποίο αναμενόταν να ανακοινωθεί στην MWC 2017.

Η Xiaomi είχε επιλέξει την MWC 2016 για να κάνει τα αποκαλυπτήρια του Xiaomi Mi 5, επομένως αναμέναμε το ίδιο φέτος.

Κάτι τέτοιο φαίνεται πως δεν θα συμβεί φέτος, καθώς εκπρόσωπος της Xiaomi φέρεται να έχει δηλώσει πως η εταιρεία δεν θα παρευρεθεί καν στη Βαρκελώνη εν όψει του World Mobile Congress. Βεβαίως δεν αποκλείουμε τίποτα, μιας και η ανακοίνωση δεν είναι επίσημη. Όμως η αποχώρηση του Hugo Barra λίγο πριν την MWC 2017, που θα ξεκινήσει 27 Φεβρουαρίου, δείχνει πως η εταιρεία μάλλον δεν είχε να κάνει ανακοινώσεις σύντομα.

Σχετικά με το Xiaomi Mi 6, οι πληροφορίες λένε ότι θα κυκλοφορήσει σε τρεις εκδόσεις, δυο με flat οθόνη και επεξεργαστές Snapdragon 835 και MediaTek Helio X30, και μια τρίτη με κυρτή οθόνη, Snapdragon 835 και κεραμική κατασκευή όπως το Xiaomi Mi MIX. Να σημειωθεί ότι αφού περιμένουμε Snapdragon 835, η καθυστερημένη ανακοίνωση μπορεί να σχετίζεται με το ότι η Samsung θέλει να κρατήσει τις πρώτες παρτίδες του SD835 αποκλειστικά για το Samsung Galaxy S8.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 27 Ιανουαρίου 2017 7:37

Σχόλια

  • Απο το κακο στo χειροτερο παει αυτη η εταιρεια
    Μαρεσε που ελεγε οτι θα ειναι η νεα... apple....

    Ok....

  • Απο τις καλυτερες εταιριες εχω to redmi 2 και ειμαι παρα πολλη ευχαριστημενος πελατης θα ξανααγοραζα xaiomi

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.