Cars

Η BMW τρολάρει την Mercedes με τον πρώην CEO να οδηγάει μια BMW i8 Roadster [video]

“Επιτέλους ελεύθερος” αισθάνεται ο Dieter Zetsche, πρώην CEO του Ομίλου Daimler οδηγώντας μια ηλεκτρική BMW i8 Roadster την τελευταία μέρα του στην Mercedes Benz. Το βίντεο ξεκινάει εμφανίζοντας τον Dieter Zetsche να χαιρετάρει τους υπαλλήλους της εταιρείας αποχωρώντας από το γραφείο του και να οδηγείται στο σπίτι του με μια S-Class. Ωστόσο, όταν φτάνουν στο σπίτι, το βίντεο δείχνει το άνοιγμα της πόρτας του γκαράζ και τον πρώην CEO της Mercedes να φεύγει με την i8 Roadster. Στο τέλος του βίντεο η BMW ευχαριστεί τον Dieter Zetsche για την μεγάλη συμβολή του στον κόσμο της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Μετά από 13 χρόνια στην ηγεσία της εταιρείας, ο Dieter Zetsche παραδίδει τη σκυτάλη στο διάδοχό του, τον 49χρονο Ola Kallenius. Η μεγαλύτερη σκιά που βαραίνει την πολύχρονη θητεία του Dieter Zetsche είναι το Dieselgate, το σκάνδαλο των παραποιημένων τιμών ρύπων που προκάλεσε βαρύτατο πλήγμα στην εταιρεία αλλά σε όλες τις γερμανικές αυτοκινητοβιομηχανίες.

Επεξεργάστηκε την 28 Μαΐου 2019 8:54

Σχόλια

  • Δεν μπορεί να γίνει μια διαφήμιση σαν αυτή χωρίς της συγκατάθεση της Benz.
    Και αυτό ακριβώς έχει γίνει καθώς θέλουν να δείξουν την νέο εποχή BMW-Mercedes να δουλεύουν μαζί για το μέλλον των ηλεκτρικών, αυτόνομης οδήγησης, "πόλεμο" (δασμοί) από Αμερική και ανταγωνισμό (Tesla).

  • Ίσως η Daimler (Mercedes-Benz) αναζητάει νέους συμπαίκτες εντός των τοιχών τώρα που ετοιμάζεται να σταματήσει την συνεργασία με το Renault-Nissan-Mitsubishi Alliance. Στην ΒΜW και σε συνεργασία με την Toyota έχουν κάνει καλή δουλειά στον τομέα της ηλεκτροκίνησης και ίσως είναι πλέον έτοιμοι να "βοηθήσουν" και την Mercedes σε αυτόν τον τομέα...

  • Και μιας και μιλάμε για τέτοιου είδους διαφημίσεις ποστάρω μια που πολλοί ίσως να μην έχουν δει καθότι χαρακτηρίζετε σαν απαγορευμένη και η οποία δημιουργήθηκε μέσα από τη Mercedes άσχετα αν ποτε δεν θα το παραδεχτούν !
    https://youtu.be/CJB3MIWB-_8

    Για όσους δεν γνωρίζουν γερμανικά στο τέλος του σποτ γράφει « αναγνωρίζει τους κινδύνους προτού εμφανιστούν» χαχα

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.