Gear

Asus ZenScreen Touch: Portable display των 15.6 ιντσών

Μία νέα φορητή οθόνης αφής αποκάλυψε η Asus κατά την διάρκεια της έκθεσης Computex στην πόλη Ταϊπέι, ονομάζεται ZenScreen Touch και μαζί με το Zenfone 6 Edition 30 ήταν τα δυο highlights της εταιρείας.

Το ZenScreen Touch έχει οθόνη αφής μεγέθους 15.6 ιντσών και IPS panel. Υποστηρίζει 10-point multi-touch και ζυγίζει 900 γραμμάρια ενώ μετράει μόλις 9 χλστ. στο πάχος του. Διαθέτει USB-C θύρα η οποία χρησιμοποιείται τόσο ως θύρα τροφοδοσίας όσο και ως θύρα οθόνης και δίνεται και η επιλογή ο χρήστης να συνδέσει την οθόνη με Micro-HDMI θύρα. Το ZenScreen Touch τροφοδοτείται από δική του build-in μπαταρία 7.800mAh η οποία σύμφωνα με την Asus, διαρκεί έως και 4 ώρες.

Μαζί με το monitor δίνεται και μία θήκη η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως stand. Την οθόνη με τα 2 speakers του 1W μπορούν να χρησιμοποιήσουν όλοι οι Windows 10 χρήστες αλλά και αυτοί με Android συσκευή που έχει εγκατεστημένο Android 6.0 ή νεώτερο . Υποστηρίζονται διάφορα aspect ratio, αναλύσεις και φυσικά hotkeys.

Για τους Android χρήστες η Asus φρόντισε να δημιουργήσει κατάλληλη εφαρμογή.

Η Asus αποκάλυψε την οθόνη δεν αποκάλυψε όμως τιμή και ημερομηνία κυκλοφορίας, σίγουρα όμως θα κυκλοφορήσει αργότερα αυτό το έτος.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 28 Μαΐου 2019 7:51

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Γιώργος Ανδρονικίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.