Cars

Η Tesla δημιουργεί την δική της υπηρεσία streaming μουσικής

Η Tesla του Elon Musk ασχολείται με τα πάντα, από ηλεκτρικά αυτοκίνητα, μέχρι ηλιακά πάνελ και οικιακές μπαταρίες. Όπως φαίνεται θέλει να διευρύνει την γκάμα των προϊόντων της, δημιουργώντας και την δική της υπηρεσία streaming μουσικής, αλλά το ερώτημα είναι γιατί να θέλει κάτι τέτοιο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η Tesla βρίσκεται σε συζητήσεις με όλες τις μεγάλες δισκογραφικές εταιρείες, για να της εκχωρήσουν την άδεια πρόσβασης και χρήσης των καταλόγων μουσικής, για να τους χρησιμοποιήσει στην δική της υπηρεσία streaming.

Η υπηρεσία αυτή φημολογείται ότι θα έρχεται μαζί με τα αυτοκίνητα της εταιρείας. Άλλωστε τα αυτοκίνητα της Tesla έρχονται ήδη με έναν ενσωματωμένο υπολογιστή, ο οποίος είναι βασικά μια γιγαντιαία οθόνη αφής με σύνδεση στο διαδίκτυο.

Οι πηγές δεν είναι απολύτως σαφείς σχετικά με την εμβέλεια της υπηρεσίας streaming μουσικής της Tesla, αλλά η εταιρεία πιστεύεται ότι εξετάζει διαφορετικές βαθμίδες υπηρεσιών, οι οποίες θα περιλαμβάνουν επίσης ραδιόφωνο, κάτι σαν το Pandora.

Βεβαίως αν η Tesla θέλει να ενσωματώσει τέτοιες υπηρεσίες στα αυτοκίνητά της θα μπορούσε να απευθυνθεί σε ήδη υπάρχουσες υπηρεσίες όπως Spotify ή Apple Music. Εκτός των ΗΠΑ έχει ήδη μια ανάλογη συμφωνία με το Spotify. Προφανώς όμως θέλει τη δική της υπηρεσία.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 23 Ιουνίου 2017 15:15

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.