Cars

Tesla: Οι οδηγοί μπορούν να μετατρέπουν τα αυτοκίνητά τους σε μεγάφωνα

Στο πλαίσιο της ετήσιας ενημέρωσης λογισμικού, η Tesla έκανε διαθέσιμη μια νέα δυνατότητα που επιτρέπει στους οδηγούς να μετατρέπουν τα αυτοκίνητά τους σε μεγάφωνα.

Η ενημέρωση εντοπίστηκε από την Electrek, που αναφέρει ότι είναι διαθέσιμη μόνο σε νεότερα μοντέλα Tesla (από το 2019 ή νεότερα). Αυτό συμβαίνει επειδή η δυνατότητα χρησιμοποιεί εξωτερικά ηχεία που εγκαταστάθηκαν σε πρόσφατα οχήματα Tesla προκειμένου να πληρούν τους κανονισμούς των ΗΠΑ. Σύμφωνα με τους κανονισμούς αυτούς, τα αθόρυβα ηλεκτρικά αυτοκίνητα θα πρέπει να μπορούν να ειδοποιούν τους πεζούς για την παρουσία τους σε χαμηλές ταχύτητες.

Βίντεο της λειτουργίας καταγράφει αυτά τα εξωτερικά ηχεία να επαναλαμβάνουν όλα όσα λέει ο οδηγός με μια μικρή καθυστέρηση και μια παραμόρφωση με ηχώ, βαριά στα μπάσα.

Αυτό που δεν ξεκαθαρίζεται είναι εάν αυτή η παραμόρφωση μπορεί να αλλάξει ή να αφαιρεθεί.

Υπενθυμίζεται πως η Tesla είπε πρόσφατα ότι θα καταργούσε μια δυνατότητα που επιτρέπει στους οδηγούς να παίζουν βιντεοπαιχνίδια ενώ οδηγούν. Αναμένουμε!

 

Επεξεργάστηκε την 27 Δεκεμβρίου 2021 20:12

Σχόλια

  • Ποια TESLA και κουραφέξαλα. Ο Ταμτάκος σε Ελληνική ταινία δεκαετίας 80' , σε DATSUN, έχει την ευρασιτεχνία. Και ακούγεται άψογα ο μπαγάσας

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.