Smartphones

OnePlus Nord 2 CE: Καθυστερεί μέχρι τον Φεβρουάριο του 2022

Το OnePlus Nord 2 CE 5G αναμενόταν να είναι έτοιμο για κυκλοφορία στην έκθεση τεχνολογίας CES 2022 τον Ιανουάριο, ωστόσο, σύμφωνα με τον tipster Yogesh Brar (μέσω 91mobiles), η συσκευή δεν θα παρουσιαστεί μέχρι τον Φεβρουάριο.

Το OnePlus Nord 2 CE (γνωστό και ως OnePlus Ivan) πρόκειται να κυκλοφορήσει στην Ινδία και την Ευρώπη με την τιμή του να ανέρχεται περίπου στα 299 ευρώ. Ορισμένες από τις προδιαγραφές του τηλεφώνου έχουν ήδη διαρρεύσει, αποκαλύπτοντας κάποιες βασικές βελτιώσεις συγκριτικά με το προηγούμενο μοντέλο.

Η συσκευή θα έχει το chipset Dimensity 900 5G μαζί με ένα πάνελ OLED 6,4 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης έως και 90 Hz .

Η διαμόρφωση μνήμης περιλαμβάνει δύο εκδόσεις – μια παραλλαγή 6 GB/128 GB και μια που αυξάνει τον αποθηκευτικό χώρο στα 256 GB, με σταθερή τη RAM. Η μπαταρία αναμένεται να είναι μια κυψέλη 4.500 mAh που θα υποστηρίζει τον φορτιστή Warp 65W της OnePlus.

Όσον αφορά στην κάμερα, το OnePlus Nord 2 CE φημολογείται ότι διαθέτει σύστημα τριπλής πίσω κάμερας, που αποτελείται από έναν κύριο αισθητήρα OmniVision 64MP, έναν εξαιρετικά ευρυγώνιο φακό 8MP και έναν φακό μακροεντολής 2MP. Για selfie θα διαθέτει μια μπροστινή κάμερα 16MP στο κέντρο της οθόνης.

Επεξεργάστηκε την 24 Δεκεμβρίου 2021 16:41

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.