Computers

Αυτό το smart desk έχει τρεις οθόνες, κοστίζει $3.999 και υπόσχεται να καλύψει τις ανάγκες του σύγχρονου γραφείου

Η Cemtrex, μια εταιρεία κατασκευής βιομηχανικού εξοπλισμού, συνέλαβε την ιδέα δημιουργίας ενός  all-in-one workstation το οποίο συνδυάζει τα πάντα, από τις τρεις οθόνες ως έναν ενσωματωμένο scanner και όλα αυτά σε ένα μινιμαλιστικό setup το οποίο υπόσχεται να καλύψει όλες τις ανάγκες του σύγχρονου γραφείου.

Συγκεκριμένα, εξοπλίζεται με τρεις οθόνες αφής των 24 ιντσών που, όλες μαζί ανεβάζουν τις συνολικές ίντσες στις 72. Η εταιρεία αναφέρει ότι χρησιμοποιεί ένα proprietary σύστημα gestures, όπου με μια απλή κίνηση του χεριού, είσαι σε θέση να πραγματοποιείς εναλλαγή μεταξύ εικόνων και εγγράφων. Συνδέεται σε ένα Windows PC που αποτελείται από έναν όγδοης γενιάς Intel Core i7, φέρει θύρες USB 3.1 Type-C, δυο USB 3.1 Type-A, δυο USB 2, ένα audio jack και φυσικά Ethernet interface.

Το πληκτρολόγιο, είναι ενσωματωμένο στο τραπέζι, ενώ περιλαμβάνεται και ένα trackpad. Η επιφάνεια του τραπεζιού λειτουργεί και ως σαρωτής, για την γρήγορη σάρωση εγγράφων, ενώ διαθέτει και ασύρματο φορτιστή για το smartphone σου. Πρόκειται για ένα πολύ ενδιαφέρον setup, ωστόσο όπως επισημαίνει το theverge, ερωτήματα προκαλεί πόσο δύσκολη θα είναι είναι η επισκευή κάποιου εξαρτήματος αν χαλάσει.

Βέβαια, κάποιος θα μπορούσε να δημιουργήσει τη δική του αντίστοιχη custom λύση για λιγότερα χρήματα, αλλά θα υπάρχει μάλλον η αγορά για εκείνους οι οποίοι θέλουν ένα έτοιμο ολοκληρωμένο workstation.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 26 Ιουνίου 2018 13:34

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Βαλάντης Κ

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.