Υπερφορητό notebook από την Packard Bell

Το EasyNote BU45 συνδυάζει κορυφαία σχεδίαση και πλούσια χαρακτηριστικά. Με λειτουργικό Windows Vista Home Premium, διπύρηνο επεξεργαστή έως και Intel Core 2 Duo 7600, οθόνη WXGA 12.1 ιντσών, έως και 2GB μνήμης DDR2 και σκληρό δίσκο 160GB, το EasyNote BU45 επιτυγχάνει πραγματικά εντυπωσιακές επιδόσεις εφάμιλλες των επιτραπέζιων υπολογιστών. Κατασκευασμένο για απεριόριστη φορητότητα και επικοινωνία το EasyNote BU45 ενσωματώνει κάρτα δικτύου 10/100 και δυνατότητες ασύρματης επικοινωνίας σε πρωτόκολλο 802.11 b/g για εύκολη δικτύωση σε δίκτυο ευρυζωνικό ή οικιακό, ασύρματο ή ενσύρματο.

Επιπλέον διαθέτει 3 θύρες USB 2.0, αναγνώστη καρτών 4in1, προαιρετικά διαθέσιμο Bluetooth και ενσωματωμένη κάμερα και μικρόφωνο τα οποία διευκολύνουν την πραγματοποίηση κλήσεων βίντεο μέσω του προεγκατεστημένου Skype.

Επιπλέον, χάρη στο ενσωματωμένο βιομετρικό σύστημα αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων, ο χρήστης μπορεί να προστατέψει τον υπολογιστή του από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, να κλειδώσει αρχεία της επιλογής του και να κάνει login εύκολα και γρήγορα σε λογαριασμούς του στο διαδίκτυο. Όποτε είναι απαραίτητη η καταχώρηση username και προσωπικών κωδικών πρόσβασης, ο χρήστης απλά τοποθετεί το δάκτυλο του στο βιομετρικό σύστημα και τα στοιχεία του συμπληρώνονται αυτόματα.

Για μέγιστη παραγωγικότητα το EasyNote BU45 διαθέτει το ειδικό πλήκτρο ECO που περιορίζει σημαντικά την κατανάλωση ρεύματος και το πλήκτρο Wi-Fi που ενεργοποιεί το ασύρματο δίκτυο όταν αυτό κριθεί απαραίτητο από τον χρήστη.

Τέλος, το EasyNote BU45 συνοδεύεται από πλούσια συλλογή λογισμικού όπως Microsoft Word, τη μοναδική σουίτα αναπαραγωγής αρχείων πολυμέσων PowerCinema, Symantec Internet Security, Skype και εργαλείων του Google όπως τα Google Desktop, Google Earth, Google Picassa και Google Toolbar για Mozilla Firefox και Microsoft Internet Explorer. Τέλος το EasyNote BU45 διαθέτει προγράμματα επεξεργασίας εικόνας και βίντεο καθώς και αριθμό παιχνιδιών.

Επεξεργάστηκε την 6 Οκτωβρίου 2007 18:48

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.