Epson Stylus D120: Inkjet εκτυπωτής με ταχύτητα laser

Με το μοναδικό υψηλής απόδοσης Σύστημα Διπλού Μαύρου Μελανιού και τα μελάνια DURABrite Ultra, ο Epson Stylus D120 προσφέρει τις μεγαλύτερες ταχύτητες εκτύπωσης στην κατηγορία του σε συνδυασμό με εξοικονόμηση ενέργειας χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα. Ο Epson Stylus D120 είναι γρήγορος, υψηλής ποιότητας και ιδανικός για οικιακή και επαγγελματική χρήση.

Προσφέρει ταχύτητα εκτύπωσης κειμένου ανάλογη με ένα laser εκτυπωτή και υψηλή ποιότητα εκτύπωσης χρωμάτων σε γραφικά και φωτογραφίες όπως όλοι οι φωτογραφικοί εκτυπωτές Epson. Πιο συγκεκριμένα, η ταχύτητά του φτάνει σε 37 σελίδες το λεπτό για ασπρόμαυρες εκτυπώσεις και 20 σελίδες το λεπτό για έγχρωμες εκτυπώσεις και χρειάζεται μόλις 42 δευτερόλεπτα για να εκτυπώσει μια φωτογραφία διαστάσεων 10x15cm. Επιπλέον, είναι οικονομικός καθώς χρησιμοποιεί το σύστημα ξεχωριστών φυσιγγιών μελάνης Epson, με το οποίο μόνο το χρώμα που χρησιμοποιείται χρειάζεται να αντικατασταθεί. Τέλος, με την πιστοποιημένη από το διεθνές πρότυπο ENERGY STAR τεχνολογία εκτύπωσης χαμηλής ισχύος, επιτυγχάνεται και σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας σε σύγκριση κυρίως με τους laser εκτυπωτές.

Οι υψηλές ταχύτητες επιτυγχάνονται από ένα πρωτοποριακό Σύστημα Διπλού Μαύρου Μελανιού καθώς και τη χρήση του νέου μηχανισμού κεφαλής εκτύπωσης Epson Micro Piezo. Η κεφαλή εκτύπωσης έχει εκατοντάδες μικροσκοπικά στόμια για να εκτοξεύει σταγονίδια μελανιού σε ύψιστο επίπεδο ακρίβειας. Ο αριθμός των στομίων για το μαύρο μελάνι έχει διπλασιαστεί και όταν συνδυάζεται με αύξηση της ταχύτητας εκτόξευσης του μελανιού, η ταχύτητα εκτύπωσης του κειμένου των ασπρόμαυρων εγγράφων από τον Stylus D120 μεγιστοποιείται φθάνοντας τη μέγιστη απόδοση στην κατηγορία του.

Δείτε επίσης:
> Ξεκίνησε ο διαγωνισμός για Πρωτοπόρους Δασκάλους
> Η Apple παρουσίασε το Mac OS X Leopard
> Δείτε High Definition με το πακέτο της Humax

Επεξεργάστηκε την 21 Νοεμβρίου 2007 23:58

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.