Παρακολουθήστε εκπομπές του Top Gear στο Playstation3

Η Sony Computer Entertainment Inc. (SCEI) και η Polyphony Digital, Inc., δημιουργοί της επιτυχημένης σειράς παιχνιδιών οδήγησης Gran Turismo, ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους με το BBC Worldwide, μέσω της οποίας η εκπομπή του BBC «Top Gear» θα είναι διαθέσιμη για download μέσω του Gran Turismo TV (GT TV) στο PLAYSTATION3 (PS3).

Το GT TV, είναι ένα εξειδικευμένο διαδικτυακό κανάλι, γεμάτο με ειδήσεις και περιεχόμενο από τον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, το οποίο θα λανσαριστεί παγκοσμίως στο PLAYSTATIONNetwork μέσα στο 2008. Το BBC Worldwide θα προσφέρει για download 40 επεισόδια του Top Gear, της πολυβραβευμένης σειράς για το αυτοκίνητο.

Επιπλέον, το Top Gear Test Track – η πίστα στην οποία δοκιμάζονται αυτοκίνητα από τον παρουσιαστή Jeremy Clarkson και την ομάδα της εκπομπής κάθε εβδομάδα – θα εμφανίζεται ως «ρεπλίκα» στο Gran Turismo 5 (GT5) στο PS3. Για πρώτη φορά σε παιχνίδι οδήγησης, οι gamers θα έχουν την ευκαιρία να βάλουν «φωτιά στα λάστιχα» και να βιώσουν οι ίδιοι κάθε φουρκέτα και απότομη κλίση του Top Gear Test Track.

Επεξεργάστηκε την 11 Ιανουαρίου 2009 22:03

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.