Kingston DT300, USB stick χωρητικότητας 256 GB

Η Kingston ανακοίνωσε ότι διαθέτει στην αγορά το πρώτο στον κόσμο USB flash drive χωρητικότητας 256 GB. Το νέο DataTraveler 300 επιτρέπει στους χρήστες να έχουν πάντα μαζί τους έναν ολόκληρο ψηφιακό κόσμο από χιλιάδες αρχεία εικόνων, εγγράφων κτλ. Οι χρήστες του νέου DataTraveler 300 θα απολαμβάνουν επίσης γρήγορες ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων, ενώ θα έχουν και τη δυνατότητα της προστασίας των αρχείων τους με χρήση κωδικού ασφαλείας.

Το DataTraveler 300 της Kingston είναι ιδανικό για χρήστες netbook που επιθυμούν να αναβαθμίσουν την περιορισμένη χωρητικότητα των συστημάτων τους. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί από στελέχη επιχειρήσεων που δουλεύουν με μεγάλες βάσεις δεδομένων ή και designers που είναι απαραίτητο να έχουν μαζί τους το portfolio τους που αποτελείται από βαριά γραφιστικά αρχεία.

Το DataTraveler 300 της Kingston δεν έχει καπάκι, αλλά είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να προστατεύεται η υποδοχή του USB όταν δε χρησιμοποιείται και είναι βελτιωμένο για να υποστηρίζει συστήματα Windows ReadyBoost. To DataTraveler 300 διατίθεται μόνο σε χωρητικότητα 256 GB και συνοδεύεται από εγγύηση 5 ετών και τη γνωστή πλήρη τεχνική υποστήριξη της εταιρείας Kingston. Μπορείτε να το αποκτήσετε κατόπιν παραγγελίας.

Kingston DataTraveler 300
Χωρητικότητα: 256GB
Ταχύτητα: Ανάγνωση 20 MB/sec, Εγγραφής 10 MB/sec
Προστασία δεδομένων: Περιέχει λογισμικό με κωδικό ασφαλείας για Windows
Εγγύηση: 5 έτη

Επεξεργάστηκε την 30 Ιουλίου 2009 12:43

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.