MacBook Pro: Έρχεται νέο μοντέλο με 16 ίντσες Retina Display και Intel Ice Lake επεξεργαστή; [βίντεο]

Ο αναλυτής της IHS Markit, Jeff Lin, μιλώντας στο Forbes είπε ότι η Apple ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ένα επανασχεδιασμένο MacBook Pro με 16 ιντσών Retina Display τον Σεπτέμβριο.

Οι φήμες θέλουν το νέο MacBook Pro να έχει ελάχιστα bezels γύρω από την οθόνη ώστε η συσκευή να παραμείνει μικρή σε μέγεθος και να είναι εύκολη στη μετακίνηση. Στο παρελθόν αναφορές ήθελαν το νέο MacBook Pro να κυκλοφορεί το 2021, αλλά το Forbes ισχυρίζεται πως θα κυκλοφορήσει μαζί με τα iPhone 11.

MacBook Pro, MacBook Pro: Έρχεται νέο μοντέλο με 16 ίντσες Retina Display και Intel Ice Lake επεξεργαστή; [βίντεο]

Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά της συσκευής, λέγεται ότι θα έχει μία LCD οθόνη 16 ιντσών της LG με ανάλυση 3072×1920. Τα τωρινά MacBook Pro είναι εξοπλισμένα με LCD οθόνη 15,4 ιντσών και ανάλυση 2880×1800.

MacBook Pro, MacBook Pro: Έρχεται νέο μοντέλο με 16 ίντσες Retina Display και Intel Ice Lake επεξεργαστή; [βίντεο]

Επιπλέον, στην Computex παρουσιάστηκαν οι νέοι Intel Ice Lake επεξεργαστές οι οποίοι θα κυκλοφορήσουν αργότερα φέτος. Νωρίτερα αυτόν το μήνα η Apple καταχώρησε εφτά νέα laptops στην Οικονομική Επιτροπή της Ευρασίας τα οποία θα είναι εξοπλισμένα με τον νέο αυτό επεξεργαστή. Δεν είναι διόλου απίθανο ένα από αυτά τα MacBooks να είναι το επερχόμενο MacBook Pro.

MacBook Pro, MacBook Pro: Έρχεται νέο μοντέλο με 16 ίντσες Retina Display και Intel Ice Lake επεξεργαστή; [βίντεο]

Όπως και να έχει θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι την εκδήλωση της Apple τον Σεπτέμβριο για να μάθουμε όλη την αλήθεια, τόσο όσον αφορά την εν λόγω συσκευή όσο και για τα νέα iPhone 11.

Βέβαια, αν οι αναφορές ισχύουν τότε τα νέα MacBook Pro θα είναι από τα τελευταία που θα έχει σχεδιάζει ο Jony Ive, που πρόσφατα εγκατέλειψε την Apple.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.

Smartphones featured

Ulefone Armor Pad 3 Pro: Tablet με μπαταρία 33.280 mAh που δε νιώθει τίποτα

Η Ulefone θα αποκαλύψει ένα νέο ανθεκτικό tablet με το όνομα Armor Pad 3 Pro το οποίο θα έρχεται με εκπληκτική μπαταρία 33.280 mAh.

Smartphones Apple featured

Apple: Τέλος η παραγωγή των FineWoven αξεσουάρ

Η Apple φέρεται να έχει βάλει τέλος στην παραγωγή αξεσουάρ FineWoven, σύμφωνα με τον συλλέκτη ειδών της Apple, γνωστό ως “Kosutami”.