Computers

Windows 11: Νέα tablet friendly γραμμή εργασιών και άλλες δυνατότητες

Μια νέα έκδοση Insider των Windows 11 (22563) κυκλοφόρησε η Microsoft, η οποία περιλαμβάνει πολλές νέες δυνατότητες και αλλαγές, συμπεριλαμβανομένου ανανεώσεων στη γραμμή εργασιών και στον πίνακα γραφικών στοιχείων.

Η νέα έκδοση προσφέρει μια νέα γραμμή εργασιών για tablet, η οποία καταλαμβάνει λιγότερο χώρο στην οθόνη ενώ εμφανίζει μόνο κρίσιμες πληροφορίες.

Η συμπτυγμένη αυτή γραμμή εργασιών μπορεί να ενεργοποιηθεί κάνοντας σάρωση προς τα κάτω στο κάτω άκρο της οθόνης. Σε αυτή εμφανίζονται μόνο βασικές πληροφορίες, όπως η ώρα, το Wi-Fi και η κατάσταση της μπαταρίας. Tα εικονίδια εφαρμογών, η αναζήτηση, τα Widget και το κουμπί Έναρξη είναι κρυμμένα.

Παράλληλα η Microsoft άλλαξε τον τρόπο εμφάνισης του πίνακα γραφικών στοιχείων. Μέχρι τώρα τα γραφικά στοιχεία και η ροή ειδήσεων διαχωρίζονταν οπτικά, ωστόσο πλέον εμφανίζονται ως μια δυναμική συνδυασμένη ροή.

Υπάρχουν επίσης 37 νέα emoji σε αυτήν την έκδοση ως μέρος του σετ Emoji 14.0, αλλά ακόμα δεν περιλαμβάνεται το τρισδιάστατο emoji που είχε παρουσιάσει προηγουμένως η Microsoft. Στα νέα emoji  περιλαμβάνονται τα troll, beans και emoji melting face.

Επεξεργάστηκε την 25 Φεβρουαρίου 2022 15:50

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.