Microsoft Wireless Entertainment Desktop 8000 | Τίποτα άλλο

Το πλέον ολοκληρωμένο και εντυπωσιακό σχεδιαστικά πακέτο με επαναφορτιζόμενο πληκτρολόγιο και ποντίκι για τα Windows Vista και την ψυχαγωγία στο PC σας είναι γεγονός. Το Microsoft Wireless Entertainment Desktop 7000 προσφέρει ασύρματη διασύνδεση Bluetooth στα 2,4 GHz, τεχνολογία High Definition Laser, μια βάση με θύρες USB και πολλά ακόμη πλεονεκτήματα.

Χαρακτηριστικά:
Επαναφορτιζόμενο πληκτρολόγιο και ποντίκι
Με ένδειξη κατάστασης της μπαταρίας ώστε να γνωρίζετε ανά πάσα στιγμή πότε χρειάζονται επαναφόρτιση.
Διπλή βάση φόρτισης για το πληκτρολόγιο και το ποντίκι που διαθέτει και 4 θύρες USB.
Συνδεθείτε ασύρματα, χωρίς δυσκολίες και με εμβέλεια σχεδόν 10 μέτρων χωρίς παρεμβολές. Περιλαμβάνει έναν μίνι πομποδέκτη Bluetooth.

Κουμπιά πλοήγησης τοποθετημένα στο πληκτρολόγιο για να μπορείτε να ελέγχετε τον κέρσορα στην οθόνη ακόμη και αν έχετε πάρει μόνο το πληκτρολόγιο μαζί σας.
Φωτιζόμενο πληκτρολόγιο για να μπορείτε να πληκτρολογείτε ακόμη και στα σκοτεινά χωρίς πρόβλημα.
Κομψό, λεπτό και εργονομικά σχεδιασμένο πληκτρολόγιο με σχεδιασμό comfort curve για άνετη πληκτρολόγηση και ειδικά πλήκτρα για μείωση του θορύβου. Ο σχεδιασμός του επιτρέπει τη χρήση ακόμη και όταν το έχετε στα πόδια σας.
Scrolling τεσσάρων κατευθύνσεων για μνα πορείτε να κινηθείτε στα αρχεία αριστερά-δεξιά όπως και πάνω ή κάτω εύκολα και ομαλά.

Πατήστε τον τροχό κλίσης για να δείτε όλα τα ανοιχτά σας παράθυρα στην οθόνη, και κατόπιν επιλέξτε αυτό που θέλετε ή συγκρίνετε τα μεταξύ σας.
Τα ποντίκια High Definition της Microsoft είναι πιο ακριβή, ανταποκρίνονται καλύτερα και προσφέρουν ομαλότερη χρήση.
Μεγεθυντικός φακός (Magnifier) για να μεγεθύνετε τη φωτογραφία που θέλετε με το πάτημα ενός κουμπιού.

Εκτιμώμενη Λιανική Τιμή (με ΦΠΑ): 289,99 ευρώ
Η παραπάνω τιμή είναι εκτιμώμενη τιμή λιανικής. Οι τιμές των προϊόντων Microsoft μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι διανομείς και οι μεταπωλητές των προϊόντων Microsoft, είναι ελεύθεροι να προσδιορίζουν την τιμή των προϊόντων που εμπορεύονται.

Επεξεργάστηκε την 28 Φεβρουαρίου 2008 16:31

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.