Windows 10: Η Microsoft υπόσχεται 2 εκπλήξεις στα Live Tiles

Για πολλά χρόνια η Microsoft θέλει να κάνει τα Live Tiles των Windows πιο διαδραστικά και ικανά για περισσότερα πράγματα. Από τα Windows 8 έχει κάνει αλλαγές στο Live Tiles UI, αλλά ουσιαστικά ο τρόπος που αλληλεπιδράς μαζί τους, δεν έχει αλλάξει.

Αυτό ίσως αλλάξει πολύ σύντομα στο Microsoft Build 2016 developer conference, που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη εβδομάδα (στις 30 Μαρτίου – 1 Απριλίου). Εκεί ο τεχνολογικός γίγαντας θα έχει ένα ειδικό session με τίτλο What’s New for Tiles and Toast Notifications”.

Το session μας δίνει ένα teaser ότι τα Live Tiles πρόκειται να αλλάξουν και στην περιγραφή λέει ότι τα Live Tiles εξελίσσονται με δυο πολυαναμενόμενες εκπλήξεις: “Live Tiles are evolving with two highly-requested surprises that you won’t want to miss”. Όταν κυκλοφόρησαν τα Windows 10 περιμέναμε interactive Live Tiles, οπότε μάλλον η Microsoft αποφασίσει να τα φέρει ως update.

Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε πότε θα έρθει το update, αλλά θα μάθουμε την επόμενη εβδομάδα.

windows 10 live tiles, Windows 10: Η Microsoft υπόσχεται 2 εκπλήξεις στα Live Tiles

windows 10 live tiles, Windows 10: Η Microsoft υπόσχεται 2 εκπλήξεις στα Live Tiles

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nikolasV

Χμμμ….Ενδιαφέρον.

Μακης

Αναμένουμε εξελίξεις λοιπόν επί του θέματος!!

antonis

οι εκπληξεις σας μαραναν… εγω εβαλα τα 10 και μετα απο μια βδομαδα δεν λειτουργει πια το start μενου και αλλα.. λαλακες….

keysmith

Τα live tails είναι κατά τη γνώμη μου αποτυχία. Προσωπικά δεν τους δίνω καμία σημασία και σχεδόν τα αγνοώ. Μου τρώνε χώρο που θα μπορούσε να είναι κάτι άλλο (επιλογές που είχε στο παλιό start). Θα μπορούσαν να δώσουν κάποιο μικρότερο χώρο ή απλά pop ups για κανα mail ή είδηση. Τα παλιά widget των 7 που έβαζες οπουδήποτε στην οθόνη εξυπηρετούσαν καλύτερα τον σκοπό των tiles. Ισως και να τα αδικώ αλλά μετά από τόσο καιρό αλήθεια δεν τα δίνω σημασία ούτε αυτά που πάει να μου επιβάλει η ms με ενδιαφέρουν. Ένα καιρό βλέπω και μέχρι εκεί.

Μου φαίνεται θα ξαναβάλω classic shell.

thanoik

γιατι βαζουν ομως το 920 στο βιντεο που δεν παιρνει επσημα τα windows 10 και δεν βαζουν καποιο απο τα καινουργια πχ 950,550?μηπως αυτα τα χαρακτηριστκα για να τα περασεις πρεπει να εισαι developer?θα δειξει…..

giannis

εμενα τα tiles ειναι το βασικο που με απωθει στα windows για κινητά. τα θεωρω πολυ messy. τα πλεγματα με τα εικονίδια βεβαια του android και του ios ειναι λιγο…. παρωχημενα αλλα τα προτιμω απο αυτο υο χαος που επικρατεί στην οθονη ενος windows phone

tech21man

Giannis εντελως το αντιθετο στην περιπτωση μου. Χρησιμοποιουσα επι καιρο windows phone (και ακομη περιστασιακα) ξαναγυρισα “αναγκαστικα” στο android (πιο πολυ με ενοχλησε η ελλειψη σχετικα δυνατων συσκευων (ΟΧΙ τα 950XL κτλ που ειναι σχετικα ακριβα τωρα) παρα ο,τιδηποτε αλλο και τελικα…

Τα πλακιδια μου εκαναν την ζωη πιο γρηγορη και ευκολη.

Θα μου πεις γουστα ειναι αυτα…

Darth

όταν κάπου περνάω 8,1 η 10 το πρώτο πράγμα που τρέχω (βασικά μου το ζητάνε) είναι πλήρες αφαίρεση των metro εφαρμογών και επαναφορά του κάλου start (όσο και να προωθούν τα live titles και metro περισσότεροι σχετικοι και μη τα θεωρούν messy……….. βεβαία υπάρχουν άτομα αν και πάρα πολύ λίγα που τους αρέσει πολύ)

tolkien

Μαλλον οποιος εχει βαλει τα Windows 10 και του κολλησαν οπως λενε παραπανω ειτε τα εκανα upgrade και δεν τους εκοψε να κανουν μετα φορματ και μετα καθαρη εγκατασταση ειτε χρησιμοποιουν τιποτα πειρατικα windows και λενε οτι θελουν σ ‘ αυτο το site ειτε απλα εχουν μαυρα μεσανυχτα. Και αρα κλαιγονται χωρις λογο.
Sorry guys 🙂 🙂

George

Συμφωνώ με τον @tolkien
Τα Windows 10 δεν κολλάνε παιδιά.. Από τότε που τα έβαλα (Αύγουστο 2015) ελάχιστες ήταν οι φορές που κόλλησαν.. ούτε καν σοβαρά κολλήματα
Πριν είχα τα Windows 7 και οι διαφορά που είδα στην ταχύτητα ήταν τεράστια..
Όσο για τα titles είναι αρκετά ωραία , είναι ενδιαφέρον να βλέπουμε και κάτι διαφορετικό τι θέλατε να είναι όλα ίδια ? αν ήταν δεν θα είχε νόημα να κυκλοφορήσουν (8, 8.1 ,10) θα έμεναν στα 7
Σε όσους κολλάνε τα Windows 10 κάντε καθαρή εγκατάσταση 😉

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Software Apple Apple Music Apple TV

Οι εφαρμογές Apple Music, TV και Devices διαθέσιμες στα Windows

Η Apple ετοιμάζεται εδώ και καιρό να φέρει τρεις βασικές εφαρμογές της στα Windows και, μετά από μήνες σε μορφή beta, τα app είναι διαθέσιμα.