Kodak EasyShare M 1033 | Λειτουργία έξυπνης λήψης και ποιότητα HD

Η Kodak παρουσίασε την ψηφιακή φωτογραφική μηχανή Μ 1033 της επιτυχημένης σειράς Easyshare με 10 MP, 3X οπτικό zoom, LCD οθόνη 3” καθώς και μια σειρά άλλων τεχνικών χαρακτηριστικών που διασφαλίζουν την τέλεια ποιότητα των φωτογραφιών σας σε κάθε περιβάλλον. Η Kodak Easyshare M 1033 συνδυάζει πρωτοποριακές λειτουργίες τελευταίας τεχνολογίας επιτρέποντας σε κάθε χρήστη να βγάλει τις καλύτερες φωτογραφίες απλά και αυτόματα.

Με τη λειτουργία «Έξυπνης Λήψης» η φωτογραφική μηχανή αναγνωρίζει αυτόματα τη σκηνή, προσαρμόζει τις ρυθμίσεις και εφαρμόζει την προσαρμοσμένη επεξεργασία εικόνας για το καλύτερο πάντα αποτέλεσμα. Παράλληλα η τεχνολογία αυτόματης ανίχνευσης προσώπου επιτρέπει τη βέλτιστη εστίαση και το φωτισμό των προσώπων, ενώ η αντιθαμβωτική τεχνολογία μειώνει τη θολότητα που δημιουργείται από κίνηση του ειδώλου ή από καταστάσεις γρήγορης δράσης.

Επιπλέον η Μ 1033 επιτρέπει τη λήψη φωτογραφιών και videos με ποιότητα High Definition επιτρέποντας την προβολή τους σε οθόνη τηλεόρασης HD, ενώ η βάση HD TV της KODAK κάνει την προβολή αυτή ευκολότερη και απολαυστικότερη. Προσθέτοντας φωνητικές σημειώσεις σε κάθε φωτογραφία σας και με τη λειτουργία προβολής διαφανειών δίνεται η δυνατότητα σε κάθε χρήστη να πει την ιστορία του με τον δικό του μοναδικό κάθε φορά τρόπο.

Επεξεργάστηκε την 8 Ιουλίου 2008 21:21

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.