EarthDance 2008 Greece | Global link for peace

Το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2008, πάνω απο 350 πόλεις σε 60 χώρες θα ενωθούν σε ενα χορευτικό κρεσέντο για την υποστήριξη της παγκόσμιας ειρήνης. Στην Παραλία του Παλαιού Φαλήρου (Μπάτης) από νωρίς το απόγευμα και στο club AMMOS μέχρι την ανατολή, 3 stages θα φιλοξενήσουν περισσότερα απο 50 σχήματα, DJ’s, εκθέσεις και αφιερώματα στο σύγχρονο κινηματογράφο.

H πεμπτουσία του EarthDance είναι ένα παγκόσμιο link στις 13 Σεπτεμβρίου (00.00 GMT) που ενώνει μέσω του internet 350 πόλεις σε 60 χώρες σε μια κοινή έκκληση για την ειρήνη.

Τόποι διεξαγωγής
Αθήνα, Παραλία Παλαιού Φαλήρου (Μπάτης) (18:00-00.00) και “AΜΜΟS” (00.00-06:00) στάσεις τραμ: Μπάτης και Λουτρά Αλίμου αντίστοιχα – υπό την αιγίδα του Δήμου Παλαιού Φαλήρου.
Θεσσαλονίκη, Θέατρο κήπου. (Δημήτρια- υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης).
Σαντορίνη, The Beach bar, Παραλία Περίσσας.
Κέρκυρα, Παλαιό κάστρο.
Yπάτη, πάρκο τεχνών ΧΩΡΑ φεστιβάλ Οίτης.

Η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση σχετικά με το περιβάλλον και τον αστικό πολιτισμό θα είναι η κύρια αναφορά και το θέμα της ενημέρωσης των επισκεπτών απο τις Μ.Κ.Ο που θα συμμετάσχουν μεταξύ των οποίων: Η Οικολογική Εταιρεία Ανακύκλωσης (ΟΕΑ), MOnuMENTA, Ash In Art, Γέναθλον, CAID, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Περιβάλλοντος και Πολιτισμού Helmepa και Eco-action.

Για πληροφορίες σχετικά με τους χώρους διεξαγωγής και τους καλλιτέχνες επισκεφθείτε το: www.earthdance.gr.

Επεξεργάστηκε την 27 Ιουλίου 2008 16:50

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.