H HP και η OTEAcademy ενώνουν τις δυνάμεις τους

Η HP και η OTEΑcademy ανακοίνωσαν σήμερα, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της ΟΤΕΑcademy, την συνεργασία τους για την εφαρμογή της Πλατφόρμας e-Learning, η υλοποίηση της οποίας ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του 2007 και βρίσκεται σε φάση παράδοσης.

Η πλατφόρμα e-Learning που υλοποίησε η HP, αναβαθμίζει τη διαδικασία παροχής υπηρεσιών, στους πελάτες της ΟΤΕAcademy, τόσο στους εργαζομένους του συνόλου του Ομίλου ΟΤΕ ,όσο και της ευρύτερης ιδιωτικής αγοράς και του δημοσίου τομέα, προσφέροντας σύγχρονες μεθόδους εκπαίδευσης στις εγκαταστάσεις της OTEΑcademy, αλλά και απομακρυσμένα (από απόσταση), χωρίς να απαιτείται η φυσική παρουσία του εκπαιδευόμενου. Το σύστημα μπορεί να υποστηρίξει έως 1000 ταυτόχρονες συμμετοχές σε εκπαιδευτικά προγράμματα (ασύγχρονους εκπαιδευόμενους) και διαθέτει σημαντικές δυνατότητες επεκτασιμότητας, προκειμένου να μπορεί να ανταποκριθεί σε μελλοντικές ανάγκες της OTEΑcademy.

Στο πλαίσιο της υλοποίησης του έργου η ΗΡ ανέλαβε:
Την προμήθεια του απαραίτητου εξοπλισμού
Την προμήθεια λογισμικού
Την εγκατάσταση και το configuration (διαμόρφωση) του συστήματος
Την παροχή υπηρεσιών project management
Την εκπαίδευση των διαχειριστών του συστήματος

Με αυτό το εργαλείο η ΟΤΕAcademy, συμβάλλει σημαντικά:
Στη βελτίωση της ποιότητας της εκπαίδευσης και προσφέρει τη δυνατότητα αναζήτησης εκπαιδευτικού υλικού με εναλλακτικούς τρόπους
Στη μείωση σταδιακά του κόστους της εκπαίδευσης περιορίζοντας τις μετακινήσεις και τον χρόνο απουσίας των εργαζομένων από το χώρο εργασίας τους
Στη δημιουργία σημαντικής βάσης πληροφοριών και τεχνογνωσίας που παρέχει στους εκπαιδευόμενους τη δυνατότητα να αναζητούν ακόμη και συγκεκριμένες πληροφορίες, χωρίς να απαιτείται η παρακολούθηση ολόκληρων μαθημάτων.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τεχνολογία IoT Space

Orbex: Αυτός είναι ο μεγαλύτερος 3D-Printed πύραυλος του κόσμου

Μπορεί να θέλει πολύ δρόμο ακόμη για να φθάσει στο επίπεδο της Blue Origin ή της SpaceX, αλλά η βρετανική startup επιχείρηση Orbex νιώθει αρκετά σίγουρη για να προχωρήσει στο δεύτερο στάδιο κατασκευής του βασικού πυραύλου της.

Τεχνολογία NASA

Τα έτη από το 2015 μέχρι και το 2018 ήταν οι τέσσερις πιο θερμές χρονιές στη Γη από το 1880

Αν περάσατε πολύ χρόνο έξω το περασμένο καλοκαίρι και είχατε την εντύπωση ότι δεν ήταν και τόσο ζεστό όπως τα προηγούμενα χρόνια, είχατε δίκιο. Η NASA και η NOAA ανακοίνωσαν ότι οι παγκόσμιες επιφανειακές θερμοκρασίες το 2018 ήταν οι τέταρτες θερμότερες από το 1880. Αυτό σημαίνει ότι το 2018 ήταν το τέταρτο καυτότερο έτος που […]

Τεχνολογία HMD Global Nokia

Nokia TA-1139: Μία απλή αλλά μοντέρνα συσκευή τηλεφώνου από την HMD, με μπαταρία 1020mAh

Η HMD ετοιμάζει ένα νέο χαρακτηριστικό Nokia, μια συσκευή Series 30+. Έχει ωραίο εργονομικό σχήμα, επιπλέον είναι πάρα πολύ ελαφρύ (μόλις 83.6g) και με υπερβολικά μεγάλη μπαταρία 1.020mAh για την κατηγορία του. Με τέτοια μπαταρία έχει τη δυνατότητα να διαρκεί τόσο πολύ που θα ξεχνάτε να το φορτίσετε.

Cars Google Google Maps

Το Google Maps θα προειδοποιεί για τα σημεία καταγραφής υπερβολικής ταχύτητας

Η Google φέρνει επιτέλους μερικές από τις πιο πρακτικές λειτουργίες του Waze στο Google Maps, με την πιο αξιοσημείωτη να είναι οι προειδοποιήσεις για τους κρυμμένους μετρητές ταχύτητας της Τροχαίας.