Nokia TA-1139: Μία απλή αλλά μοντέρνα συσκευή τηλεφώνου από την HMD, με μπαταρία 1020mAh

Nokia TA-1139, Nokia TA-1139: Μία απλή αλλά μοντέρνα συσκευή τηλεφώνου από την HMD, με μπαταρία 1020mAh
Η HMD ετοιμάζει ένα νέο χαρακτηριστικό Nokia, μια συσκευή Series 30+. Έχει ωραίο εργονομικό σχήμα, επιπλέον είναι πάρα πολύ ελαφρύ (μόλις 83.6g) και με υπερβολικά μεγάλη μπαταρία 1.020mAh για την κατηγορία του. Με τέτοια μπαταρία έχει τη δυνατότητα να διαρκεί τόσο πολύ που θα ξεχνάτε να το φορτίσετε.
Nokia TA-1139, Nokia TA-1139: Μία απλή αλλά μοντέρνα συσκευή τηλεφώνου από την HMD, με μπαταρία 1020mAh
Μην περιμένετε πάρα πολλά από το τηλέφωνο TA-1139. Θα διαθέτει οθόνη 2.4 “(240 x 320px), κάμερα 3MP στο πίσω μέρος με φλας LED, προαιρετική διπλή κάρτα SIM, υποδοχή microSD για επέκταση μνήμης μέχρι 32 GB, MP3 player και ραδιόφωνο FM. Μη ξεχνάμε πως πρόκειται για μία απλή συσκευή τηλεφώνου. Πρόκειται για ένα τηλέφωνο 2G, με αποτέλεσμα να υπάρχουν περιορισμοί στην χρήση του, ίσως αργότερα δούμε και μια έκδοση 3G ή 4G.
Αυτό το Nokia δεν θα έχει τα ημι-έξυπνα χαρακτηριστικά του 8110 4G (Google Maps, Assistant κλπ), επειδή τροφοδοτείται από έναν απλό μονοπύρηνο CPU 360MHz με μόνο 8MB μνήμης RAM και 16MB αποθήκευσης. Θα χρειαστεί σίγουρα μία κάρτα microSD αν θέλετε να πάρετε μαζί σας μουσική σε MP3 ή ακόμη απλώς για να χρησιμοποιήσετε την κάμερα.
Nokia TA-1139, Nokia TA-1139: Μία απλή αλλά μοντέρνα συσκευή τηλεφώνου από την HMD, με μπαταρία 1020mAh
Το πως θα το ονομάσει η HMD ακόμη δεν το γνωρίζουμε, πάντως Nokia 3310 δεν θα λέγεται γιατί έχει ήδη δώσει αυτό το όνομα σε άλλη συσκευή της. Από την άλλη υπάρχουν πολλά νοσταλγικά παλιά μοντέλα της Nokia που θα μπορούσαν να εμπνεύσουν για το όνομά του. Πάντως όσο εξελιγμένα smartphones και αν βγαίνουν φαίνεται πως συνεχίζει να υπάρχει χώρος στην αγορά για τέτοιες απλές συσκευές.
Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HMD Global

Boring Phone: HMD Global και Heineken δημιουργούν το “αντίπαλο δέος” των smartphone

Η Heineken και η δημιουργική εταιρεία Bodega συνεργάστηκαν για να κυκλοφορήσουν το Boring Phone, μια συσκευή που κατασκευάζεται από την HMD.

Smartphones featured HMD Global

HMD Pulse: Leak αποκαλύπτει οθόνη IPS LCD 6,56″ και μπαταρία 5.000 mAh

Η HMD Global μπορεί να κυκλοφορεί τηλέφωνα με την επωνυμία Nokia, αλλά ετοιμάζεται να χρησιμοποιήσει και το δικό της brand.

Smartphones HMD Global Nokia

HMD: Επανακυκλοφορεί τα κλασικά τηλέφωνα Nokia 6310, Nokia 5310 και Nokia 230

Η HMD μόλις κυκλοφόρησε τρία νέα τηλέφωνα, όλα μια μοντέρνα έκδοση των κλασικών Nokia, τα Nokia 6310 (2024), 5310 (2024) και 230 (2024).

Smartphones featured HMD Global MWC

H HMD θα φέρει το Barbie flip phone αυτό το καλοκαίρι – Ροζ, λαμπερό και όχι smartphone

H ταινία Barbie κυκλοφόρησε πέρυσι το καλοκαίρι και προκάλεσε πάταγο, με τεράστια εμπορική επιτυχία αλλά και πολλές υποψηφιότητες για Όσκαρ.