H LG Electronics υποδέχεται το καλοκαίρι με δώρα

Με δύο μεγάλες προωθητικές ενέργειες που απευθύνονται κυρίως στα νέα ζευγάρια εγκαινιάζει την καλοκαιρινή σαιζόν η LG , συνεχίζοντας την παράδοση των προηγούμενων χρόνων.

Πιο συγκεκριμένα, με την αγορά οποιουδήποτε ψυγείου ντουλάπας της LG και με ένα απλό τηλεφώνημα στη γραμμή εξυπηρέτησης της εταιρείας, 801 11 89 400, οι καταναλωτές δηλώνοντας το μοναδικό κωδικό της συσκευής κερδίζουν ένα συλλεκτικό σετ της σαμπάνιας Veuve Clicquot, που περιλαμβάνει ένα μπουκάλι σαμπάνιας και δύο κρυστάλλινα ποτήρια. Η προσφορά ισχύει από την 1η Ιουνίου έως τις 31 Ιουλίου.

Υπάρχει και συνέχεια στα δώρα, καθώς με την αγορά τριών εντοιχιζόμενων συσκευών κουζίνας, οι καταναλωτές και με ένα τηλεφώνημα στη γραμμή εξυπηρέτησης 801 11 200 900 παίρνουν δώρο μια τηλεόραση LCD LG 20’’. Η προσφορά ισχύει από την 1η Ιουνίου έως τις 31 Ιουλίου.

Επιλέξτε ανάμεσα σε φούρνους άνω και κάτω πάγκου, κεραμικές εστίες, απορροφητήρες τζάκι, πλυντήρια πιάτων και τα κορυφαίας τεχνολογίας και κομψού design ψυγεία-ντουλάπες της LG και δημιουργήστε την κουζίνα των ονείρων σας. Τα νέα σας αποκτήματα θα σας καθηλώσουν στην κουζίνα!

Αξίζει να το γιορτάσετε με ένα ποτήρι σαμπάνια!

Επεξεργάστηκε την 14 Μαρτίου 2008 18:24

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.