Η καρτοκινητή λύση για διακοπές στην Κύπρο

Η Areeba, πρωτοπόρος ιδιωτική εταιρεία παροχής κινητής τηλεφωνίας της Κύπρου, έχει σχεδιάσει ένα ιδιαίτερα ξεχωριστό προϊόν καρτοκινητής, το οποίο προσφέρεται για πρώτη φορά στην Κύπρο, για αυτούς που θα επισκέπτονται το νησί για διακοπές ή επιχειρηματική δραστηριότητα.

Συγκεκριμένα, το πακέτο Holiday Chat της Areeba, προσφέρει μια εναλλακτική επιλογή στους επισκέπτες του νησιού, οι οποίοι επιθυμούν να επικοινωνούν αποφεύγοντας τέλη περιαγωγής, αλλά και τη χρέωση στις εισερχόμενες κλήσεις.

Αγοράζοντας το πακέτο Holiday Chat, στην τιμή των 5 λιρών Κύπρου, το οποίο έχει ισχύ 30 ημερών μόνο, ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να πάρει αριθμό σύνδεσης, να ανανεώνει τον χρόνο ομιλίας με κάρτες συνδιαλέξεων Areeba, αλλά και να στέλνει sms οπουδήποτε στον κόσμο με κόστος μόνο1 σεντ.

Με στόχο να προσφέρει ευελιξία, αλλά και επικοινωνία σε συμφέρουσες τιμές, η Areeba με το συγκεκριμένο προϊόν φιλοδοξεί να γίνει απαραίτητος σύντροφος για τον κάθε επισκέπτη, προσφέροντας του επικοινωνία με φίλους και συγγενείς.

Σημειώνεται ότι το πακέτο που αγοράζεται στην τιμή των 5 λιρών Κύπρου περιλαμβάνει 1 λίρα δωρεάν χρόνο ομιλίας. Κάρτες ανανέωσης διατίθενται στην τιμή των 4, 8, 16 λιρών, το κόστος κλήσης εντός Κύπρου είναι 3.6 σεντ το λεπτό, το sms 1 σεντ, ενώ οι διεθνείς κλήσεις ακολουθούν τις προκαθορισμένες χρεώσεις προπληρωμένης κινητής.

Ενδεικτικά αναφέρεται ότι τα τέλη κλήσης προς σταθερό για Ελλάδα, Μεγάλη Βρετανία, Γερμανία και Ρωσία είναι 6 σεντ το λεπτό, ενώ για κινητό είναι: Ελλάδα 17 σεντ, Μεγάλη Βρετανία 14 σεντ, Γερμανία 16 σεντ και Ρωσία 7 σεντ.
Οι πιο πάνω τιμές δεν συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε και στην ιστοσελίδα www.areeba.com.cy.

Το πακέτο Holiday Chat της Areeba, είναι διαθέσιμο σε περίπτερα, ξενοδοχεία καθώς και στα Areeba shops σε όλη την Κύπρο.

Επεξεργάστηκε την 27 Ιανουαρίου 2008 17:24

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.