Βραβείο “Οικόπολις 2007” για τη Vodafone

Η Vodafone τιμήθηκε με το Βραβείο «Οικόπολις 2007, Ετήσιο Πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Πολιτικής», για το ολοκληρωμένο Περιβαλλοντικό της Πρόγραμμα το οποίο εστιάζει σε: α) Προγράμματα εξοικονόμησης ενέργειας και χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, β) Προγράμματα ανακύκλωσης, γ) Χρήση φιλικότερων προς το περιβάλλον υλικών.

Η διάκριση αυτή αποτελεί μία σημαντική αναγνώριση των περιβαλλοντικών προγραμμάτων που εφαρμόζει η Vodafone, ήδη από την έναρξη της λειτουργίας της, με στόχο τη διαρκή βελτίωση βάσει μετρήσιμων αποτελεσμάτων.

Ο σχεδιασμός και η διαχείριση των περιβαλλοντικών προγραμμάτων της Vodafone, τα οποία συνδέονται άμεσα με τις περιβαλλοντολογικές επιπτώσεις της λειτουργίας της εταιρείας, πραγματοποιούνται μέσα από το Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης, το οποίο είναι πιστοποιημένο κατά το πρότυπο ISO 14001 και τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό EMAS.

Τα Βραβεία Περιβαλλοντικής Ευαισθησίας Οικόπολις, που απονεμήθηκαν χθες, Τετάρτη 6 Ιουνίου στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας ΓΑΙΑ, διοργανώνονται για τρίτη συνεχή χρονιά από τη μη κερδοσκοπική, μη κυβερνητική περιβαλλοντική οργάνωση Ecocity. Σκοπός του θεσμού η προβολή και η αναγνώριση της έμπρακτης και αυξημένης περιβαλλοντικής ευαισθησίας που επέδειξαν Επιστήμονες, Επιστημονικοί Φορείς, Δήμοι, Οργανισμοί του Δημοσίου, Επιχειρήσεις, Κρατικοί Φορείς και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Επεξεργάστηκε την 27 Δεκεμβρίου 2008 10:55

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.