Gear

Apple AirPods 3: Θα έχουν noise cancellation και νέο σχεδιασμό

Η Apple αποκάλυψε πριν λίγο καιρό την δεύτερη έκδοση των AirPods τα οποία έφεραν λειτουργία ασύρματης φόρτισης στην θήκη. Τώρα σύμφωνα με πληροφορίες ο Αμερικανικός κολοσσός εργάζεται πάνω στην δημιουργία των AirPods 3 τα οποία θα έχουν νέο σχεδιασμό και noise cancellation.

Το 9to5Mac εντόπισε στην beta έκδοση του iOS 13.2 μία μικρή εικόνα στην οποία φαίνεται ο σχεδιασμός των επόμενων AirPods. Πιθανόν, τα νέα in-ear ακουστικά της Apple να έχουν μικρότερο συνολικά σχεδιασμό ωστόσο μεγαλύτερο ίσως είναι το σημείο που μπαίνει μέσα στο αυτί. Επιπλέον, εμφανίζεται η κωδική ονομασία B298 η οποία πιθανόν χρησιμοποιείται από την Apple για τα επερχόμενα AirPods.

Η νέα έκδοση των ακουστικών εκτός από ανανεωμένο σχεδιασμό αναμένεται να έχει και νέες λειτουργίες. Το Bloomberg προηγουμένως είχε αναφερθεί στις λειτουργίες active noise cancellation και water resistant οι οποίες πιθανόν θα ενσωματωθούν στα AirPods 3. Τα ακουστικά αναμένεται να έχουν μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας και ίσως ένα νέο chip.

Τα AirPods 3 της Apple λέγεται ότι θα μπουν στην γραμμή παραγωγής αυτόν τον μήνα ενώ η αποκάλυψη τους ίσως γίνει προς τα τέλη Οκτωβρίου. Ένα άλλο ενδεχόμενο είναι ότι θα αποκαλυφθούν τον Μάρτιο του 2020. Όσοι επιθυμούν να προμηθευτούν την τρίτη έκδοση των ακουστικών της Apple ίσως χρειαστεί να επενδύσουν 250 με 300 δολάρια.

Επεξεργάστηκε την 3 Οκτωβρίου 2019 21:16

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Γιώργος Ανδρονικίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.