Gear

Η Apple γίνεται (RED) για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS

Για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS, η Apple επισήμανε τη μακροχρόνια συνεργασία της με την (RED), η οποία έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 250 εκατ. δολάρια από το 2006, και προσφέρει επτά νέα (RED) Apple Watch faces διαθέσιμα για λήψη.

Από το 2006, οι επιχορηγήσεις που υποστηρίζονται από την Apple έχουν βοηθήσει στην παροχή υποστήριξης σε πάνω από 11 εκατομμύρια ανθρώπους και στη διανομή πάνω από 197 εκατομμύρια τεστ HIV. Έχουν επίσης βοηθήσει πάνω από πέντε εκατομμύρια οροθετικές μητέρες να αποτρέψουν τη μετάδοση του ιού στα παιδιά τους.

Μέρος των εσόδων από κάθε αγορά (PRODUCT)RED πηγαίνει στο Παγκόσμιο Ταμείο για την καταπολέμηση του AIDS και του COVID-19. Οι επιλέξιμες συσκευές περιλαμβάνουν πλέον τα iPhone 14, iPhone 14‌ Plus, iPhone SE και Apple Watch Series 8, ενώ αξεσουάρ όπως η θήκη σιλικόνης με MagSafe για iPhone 14‌ και ‌iPhone 14 Plus είναι επίσης διαθέσιμα σε (PRODUCT)RED.

Τα watch faces ταιριάζουν με τα bands PRODUCT(RED) Sport Loop, Sport Band και Braided Solo Loop, σύμφωνα με την Apple.

Προκειμένου να αυξηθεί η προβολή της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του AIDS και της συνεχιζόμενης προσπάθειας για την εξάλειψη του HIV και του AIDS, εκατοντάδες Apple Store ετοιμάζουν ειδική νέα βιτρίνα και εκθέσεις προϊόντων. Η εταιρεία επισημαίνει επίσης τρόπους για να μάθουν οι πελάτες για το AIDS στο App Store, τα Apple Books, την Apple Music και την εφαρμογή Apple TV.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.