Smartphones

Oppo Find N2 Flip: Διέρρευσε hands-on βίντεο

To Find N, το πρώτο foldable της Oppo, παρουσιάστηκε πριν από σχεδόν ένα χρόνο κατά τη διάρκεια της ετήσιας εκδήλωσης Oppo Inno Day. Στη φετινή εκδήλωση αναμένουμε έναν διάδοχό του, το φημολογούμενο Oppo Find N2 Flip, με ένα σύντομο hands-on βίντεο της συσκευής να ανεβαίνει τώρα στο Weibo.

Όπως οι περισσότερες συσκευές δοκιμής που δεν έχουν κυκλοφορήσει, το Find N2 Flip καλύπτεται από τη συνηθισμένη προστατευτική θήκη. Η μεγάλη εσωτερική του οθόνη φημολογείται πως θα φιλοξενεί μια εγκοπή με τρύπα στο επάνω μέρος για την κάμερα selfie 32 MP, ενώ η αναδιπλούμενη οθόνη θα είναι στις 6,8 ίντσες. Μπορούμε επίσης να εντοπίσουμε έναν σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων τοποθετημένο στο πλάι στη δεξιά πλευρά του τηλεφώνου δίπλα στα πλήκτρα έντασης.

Αυτό που είναι το πιο ενδιαφέρον είναι η εξωτερική οθόνη, η οποία είναι τεράστια συγκριτικά με κάθε άλλο foldable smartphone της αγοράς. Οι φήμες λένε ότι θα έχει μέγεθος 3,26 ίντσες.

Δίπλα στην εξωτερική οθόνη υπάρχουν δύο κάμερες– πιθανότατα ένας κύριος αισθητήρας 50MP Sony IMX766 και ένας ultrawide φακός 8MP Sony IMX355. Προηγούμενες φήμες ήθελαν το Oppo Find N2 Flip να είναι εξοπλισμένο με chipset Dimension 9000+ και μπαταρία 4.300 mAh με γρήγορη φόρτιση 44 W.

Ο αξιόπιστος tipster Ice Universe, μάλιστα, μετά το βίντεο που διέρρευσε, επιβεβαίωσε ότι το Find N2 Flip θα πωληθεί εκτός Κίνας.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.