Apple: Παραμένει ο ηγέτης της αγοράς των true wireless earbuds

Apple, Apple: Παραμένει ο ηγέτης της αγοράς των true wireless earbuds

Τα Apple AirPods έχουν αποτελέσει για πολλούς τα αγαπημένα τους true wireless ακουστικά, και αυτό αποδεικνύεται από τα αποτελέσματα που δημοσιεύουν οι εταιρείες αναλύσεων.

Σύμφωνα με πρόσφατη αναφορά της Counterpoint Research, τα ασύρματα ακουστικά της Apple της χάρισαν για ένα ακόμη τρίμηνο την κορυφή στη λίστα των εταιρειών με τις περισσότερες πωλήσεις, όσον αφορά την αγορά των true wireless.

Οι πωλήσεις για το τρίτο τρίμηνο του 2019

Η έκθεση αναφέρει ότι κατά τη διάρκεια του τρίτου τριμήνου του 2019 πουλήθηκαν πάνω από 33 εκατομμύρια true wireless ακουστικά. Έτσι, ο συγκεκριμένος τομέας παρουσίασε αύξηση της τάξεως του 22%. Η κορυφαία αγορά είναι οι ΗΠΑ με μερίδιο 31%, καθώς οι Αμερικάνοι χρήστες αγόρασαν πάνω από 10 εκατομμύρια ακουστικά.

Το τελευταίο τρίμηνο, η Apple κατείχε το 53% των πωλήσεων στην αγορά των true wireless ακουστικών, ένα ποσοστό το οποίο μειώθηκε στο 45%. Ωστόσο, το ποσοστό αυτό είναι αισθητά μεγαλύτερο, σε σύγκριση με το 9% της Xiaomi και το 6% της Samsung.

Apple, Apple: Παραμένει ο ηγέτης της αγοράς των true wireless earbuds

Με δεδομένο ότι η έκθεση αφορά το τρίτο τρίμηνο του 2019, τα αποτελέσματα δεν περιλαμβάνουν τα νέα Apple AirPods Pro. Ωστόσο, σύμφωνα με την Counterpoint Research σημειώθηκε αύξηση της ζήτησης των AirPods δεύτερης γενιάς.

Επίσης, η Apple κατέχει μία ακόμη θέση στη λίστα, χάρη στα PowerΒeats Pro, τα οποία έχουν αποσπάσει αρκετά καλές κριτικές. Το brand της Beats κατέχει την πέμπτη θέση.

Τέλος, οι τελευταίες εταιρείες που έκαναν την είσοδο τους στον χώρο των true wireless ακουστικών είναι η Amazon με τα Echo Buds και η Microsoft με τα Earbuds. Όσο αυξάνεται το πλήθος των εταιρειών που δραστηριοποιούνται σε έναν τομέα, τόσο μεγαλώνει ο ανταγωνισμός. Ωστόσο, δύσκολα θα κατεβάσει οποιαδήποτε εταιρεία την Apple από την κορυφή.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Νικος

Καλησπερα…. να κανω μια ερωτηση… επειδη ενδιαφερομαι να αγοράσω ασυρματα ακουστικά…. εχετε να μου προτείνετε κάποιο? Βασικο για μενα ειναι οι κλησεις…. και οταν ειμαι σε εξωτερικο χωρο ο συνομιλητής να μπορει να με ακούσει….εχω παρει αντίστοιχα αλλα αυτα που ειναι ασυρματα που κάθονται στον λαιμο… αλλα ο συνομιλητής σε εξωτερικο χωρο ειχε ενόχληση απίστευτη.. κατοχος συστήματος android…Ευχαριστώ

Κώστας Βλαχάκης

Καλημέρα, έδω θα βρείτε κάποιες πολύ καλές προτάσεις https://techblog.gr/gadgets/black-friday-2019-5-asyrmata-akoystika-bluetooth-true-wireless/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV

Ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής πολλαπλών εξομοιωτών Provenance είπε ότι η ομάδα του εργάζεται για την κυκλοφορία της στο App Store.

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.