Gear

Apple Watch Series 6: Θα έχουν microLED αντί για OLED display

Σε συζητήσεις βρίσκεται η Apple με μία κατασκευαστική εταιρεία οθονών από την Ταϊβάν ώστε αυτή να ετοιμάσει microLED οθόνες με σκοπό να ενσωματωθούν στα Watch Series 6 προϊόντα. Οι microLED οθόνες θα αντικαταστήσουν τα OLED display που προμηθεύεται η Apple από την LG Display.

Οι προμηθευτές της Apple ωστόσο αρνήθηκαν να επιβεβαιώσουν τις παραπάνω πληροφορίες, ένας όμως από αυτούς δήλωσε ότι βρίσκεται σε επαφή με το τμήμα smartwatch της Αμερικάνικης εταιρείας. Πιθανόν, τα Apple Watch που θα κυκλοφορήσουν στα τέλη του 2019 να συνεχίζουν να ενσωματώνουν OLED display καθώς δεν θα έχουν προλάβει να ετοιμαστούν τα display τύπου microLED.

Αυτό σημαίνει ότι τα smartwatch της Apple του 2020 ίσως είναι τα πρώτα με microLED τεχνολογία, με τον Αμερικανικό κολοσσό να σκέφτεται να μεταφέρει αυτήν την τεχνολογία και στα iPhone 12 εκείνης της χρονιάς.

Τον Μάρτιο, μία αναφορά αποκάλυψε την microLED τεχνολογία, καθώς εκείνη την εποχή η Apple ετοίμαζε μερικά custom microLED display σε εγκαταστάσεις κοντά στο Apple Park. Η μετάβαση αυτή από τα OLED στα microLED θα βελτιώσει την διάρκεια ζωής της μπαταρίας καθώς τα microLED είναι πιο αποδοτικά από πλευράς ισχύος.

Επεξεργάστηκε την 18 Ιανουαρίου 2022 22:26

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Γιώργος Ανδρονικίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.