CES 2021: 5 gadgets που ξεχωρίσαμε από την πρώτη ημέρα της έκθεσης

, CES 2021: 5 gadgets που ξεχωρίσαμε από την πρώτη ημέρα της έκθεσης

Η έκθεση CES 2021 ξεκίνησε και επίσημα και η συντακτική ομάδα του Techblog ξεχώρισε 5 gadgets που ξεχωρίσαμε από την πρώτη ημέρα. Μπορεί η LG να έκλεψε τις εντυπώσεις, τόσο με τις τηλεοράσεις και τις νέες τεχνολογίες όσο και με το LG Rollable, όμως είδαμε πολλά… περίεργα και έξυπνα gadgets την πρώτη ημέρα που μας κέρδισαν το ενδιαφέρον. Πάμε να δούμε λοιπόν τις δικές μας επιλογές.

LG PuriCare – Καθαρός αέρας παντού

Αν και το έχουμε δει και στο παρελθόν, το LG PuriCare εμφανίστηκε ξανά στην CES 2021, μετατρέποντας τον καθένα από εμάς σε… Darth Vader! Η επαναστατική μάσκα της LG περιέχει φίλτρο HEPA, το οποίο φιλτράρει τον αέρα και εξαφανίζει κατά 99% τα επιβλαβή σωματίδια, προσφέροντάς μας καθαρό αέρα. Η συσκευή φορτίζει μέσω USB-C και προσφέρει τρία επίπεδα αέρα, ενώ έρχεται σε… συσκευασία αποστείρωσης UVC-LED που σκοτώνει το 99,9% των βακτηρίων.

ColdSnap – Παγωτό μηχανής στο σπίτι

Θέλετε να έχετε εύκολα και γρήγορα παγωτό μηχανής στο σπίτι σας σε μόλις… 19 δευτερόλεπτα, χωρίς καμία προετοιμασία; Τότε το ColdSnap είναι για εσάς. Απλά διαλέγετε την αγαπημένη σας γεύση παγωτού, βάζετε την ειδική κάψουλα μέσα στη μηχανή και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα έχετε έτοιμο το παγωτό σας. Μάλιστα, αν και το παγωτό είναι ο λόγος αγοράς του ColdSnap, η εταιρεία θέλει να προσφέρει κάψουλες για frozen yogurt, παγωμένο για καφέ και smoothies, όλα σε μία μηχανή.

, CES 2021: 5 gadgets που ξεχωρίσαμε από την πρώτη ημέρα της έκθεσης

BoostCharge Pro MagSafe 2-in-1 Wireless Charger – Φορτιστής και κομψό stand

Η Belkin έφερε νέα, επίσημα αξεσουάρ για τα νέα iPhone 12 στην έκθεση CES 2021, που προσφέρουν φόρτιση μέσω MagSafe. Ένα από αυτά είναι το BoostCharge Pro MagSafe 2-in-1 Wireless Charger, ένας φορτιστής για το iPhone 12 σας μέσω της θύρας MagSafe. Επιπλέον, ο σχεδιασμός του επιτρέπει στο κάτω μέρος να φορτίζετε τα AirPods ή το Apple Watch σας ασύρματα. Ο νέος φορτιστής/stand της Belkin ανέρχεται στα 99,95 δολάρια, όμως σίγουρα παρέχει έξυπνο τρόπο φόρτισης και, εντάξει, είναι όμορφο σαν stand.

, CES 2021: 5 gadgets που ξεχωρίσαμε από την πρώτη ημέρα της έκθεσης

D-Link Wi-Fi 6 adapter – Η νέα τεχνολογία ασύρματου ίντερνετ, παντού

Η D-Link φέρνει μία αναβάθμιση για το δίκτυο του laptop ή του σταθερού υπολογιστή σας, καθώς προσφέρει τo πρώτα Wi-Fi 6 στικάκι της αγοράς. Το νέο μοντέλο της εταιρείας υπόσχεται να αναβαθμίσει με τιμή 100 δολάρια το internet στις συσκευές σας, προσφέροντας ταχύτητες έως και 1,200Mbps! Βέβαια, θα πρέπει να έχετε αντίστοιχο router που υποστηρίζει το νέο πρότυπο, όπως το AX1500 Wi-Fi 6, όμως είναι μία οικονομική λύση που θα δώσει άλλον αέρα… ταχύτητας στις συσκευές σας.

Touchless Video Doorbell – To κατάλληλο κουδούνι για την COVID-19 εποχή

Στην εποχή του COVID-19, ακόμα και το κουδούνι του σπιτιού σας μπορεί να είναι μία εστία μόλυνσης, πόσο μάλλον η επαφή με τους courier ή delivery. Το Touchless Video Doorbell της Alarm.com προσφέρει ακριβώς αυτό: ασφάλεια και ελάχιστες συναντήσεις. Το κουδούνι έχει κάμερα FHD HDR ανάλυσης αλλά και νυχτερινή όραση για να σας ειδοποιεί παντού όταν κάποιος πλησιάζει στην πόρτα του σπιτιού σας. Ταυτόχρονα, για να χτυπήσει κάποιος το κουδούνι θα πρέπει να… σταθεί στο ειδικό χαλάκι και αυτόματα χτυπάει το κουδούνι.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.

Gear Apple Apple Pencil featured

«Let Loose»: Ανακοινώθηκε event από την Apple στις 7 Μαΐου για τα νέα iPad

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει ένα special event την Τρίτη 7 Μαΐου με ένα live streaming διαθέσιμο σε Apple.com και YouTube.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.