Δείτε τον κόσμο αλλιώς στα 1000 fps (καρέ ανά δευτερόλεπτο)

Πόσα καρέ ανά δευτερόλεπτο (fps) τραβάει η κάμερα του Optimus 2X στα 1080p; Το ερώτημα που απασχολεί τους φίλους της τεχνολογίας σε όλο τον κόσμο μετά το βίντεο που ανέβασε το Techblog. Όσα και αν τραβάει το LG, στα 1000 fps του βίντεο που ακολουθεί δεν θα μπορέσει να φτάσει κανένα κινητό. Δείτε τον κόσμο αλλιώς.

Δείτε τι συμβαίνει όταν βιντεοσκοπείς με την επαγγελματική κάμερα I-Movix Sprintcam Vvs HD ένα μπουκάλι κοκα-κολα έχοντας ρίξει μέσα… μερικά mentos!

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 22 Ιανουαρίου 2011 0:33

Σχόλια

  • Πολύ ωραίο το βίντεο...και κρίμα που κανένα κινητό δεν πρόκειτε να τραβήξει τέτοιο βίντεο όμως τι σχέση έχει αυτό με το techblog;

  • Τεχνολογία έχει συγκεκριμένη κάμερα που τραβάει 1000 fps. Μπορεί να έχουμε επικεντρωθεί στα smartphones, δεν γράφουμε όμως μόνο για αυτά.

  • Α οκ,απλά τώρα πρόσφατα που παρακολουθούσα την σελίδα έβλεπα κυρίως άρθρα για κινητά και tablets,για κάμερα πρώτη φορά και για αυτό παραξενεύτηκα..

  • George μαλλον δεν εισαι πολυ φαν του Techblog :P , οντως απο την εποχη του 2.1 Android το blog ασχολειται αρκετα με τα κινητα αλλα δεν ειναι μονο αυτο το θεμα του.

  • Είναι ένα τόσο απλό πράγμα και το κάνουν με τα κατάληλα μέσα βέβαια τόσο εντυποσιακό.

  • Χαχα οντως και εμενα κατι πονηρες σκεψεις μου περασαν απο το μυαλο ... χεχε , παντως παρα πολυ ωραιο μακαρι σε λιγο καιρο να βγουν τετοιες καμερες σε προσιτες τιμές

  • Βαγγέλη πρόσφατα το ανακάλυψα το techblog και για αυτό είχα κάπως λάθος εντύπωση...

    Και εμένα μια άλλου είδους εκτόξευση μου ήρθε στο μυαλό όταν είδα το βίντεο....μάλλον έχουμε όλοι μας πολύ βρώμικα μυαλό :P

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.