Tablet 7″ με Android 2.1 και 3G

Σε χρονιά των Tablet και smartphones εξελίσσεται το 2010, και τι έχουν να δουν ακόμα τα μάτια μας. Ακόμα ένα μοντέλο που σκοπεύει να κάνει την εμφάνισή του στα ράφια των καταστημάτων είναι αυτό της εταιρείας Compal με οθόνη αφής 7 ιντσών, επεξεργαστή NVIDIA Tegra 2, Wi-Fi, 3G για ίντερνετ παντού, είσοδο USB (εσύ iPad δεν έχεις!), αυτονομία έως 16 ώρες και τιμή κάτω από τα 300 δολάρια Αμερικής.

Επεξεργάστηκε την 14 Φεβρουαρίου 2022 13:15

Σχόλια

  • Tegra 2!!! Εν τω μεταξύ και η Acer showed off ένα 7άρι Android tablet με physical qwerty (στο στυλ του Kindle). Στην Computex θα γίνει χαμός...!

  • δεν πιστευω να είναι η τελικη του μορφή..επιδη η οθονη του δεν ανταπικρινετε καθολου στα δακτυλα..δλδ αν το συγκρηνης με ipad η διαφορα είναι τεραστια..φανταζομαι οτι ο καθενας θα εδινε 100-200 ευρω παραπανς για να παρι κατι που είανι πιο ευκολο στην λειτουργια.σωστα η κανο λαθος?

  • Προσωπικά δεν θα έδινα ούτε 1 ευρώ γιά tablet, πόσο μάλιστα από την apple... Αν πάρω tablet θα είναι το κινεζάκι που είδαμε χτες... Φθηνό και δεν θα πάμε τα λεφτά μου σε αυτούς που προμοτάρανε την νέα κατηγορία gadget που ονομάζεται tablet γιά να ρουφήξουνε και άλλο αίμα από τους εθισμένους καταναλωτές...

  • Είναι πολύ άχρηστη γενικά σαν κατηγορία αυτή των tablets.Αλλά αν θεωρήσουμε ότι κάπου είναι χρήσιμο εγώ πιστεύω ότι αυτό είναι το ιδανικό μέγεθος για οθόνη.Αλλιώς πας σε netbook ή ακόμα και σε λάπτοπ

  • Εμένα προσωπικά μ' αρέσει η κατηγορία των tablet. Εκεί που κοίταγα να πάρω ένα e-reader παίρνω ένα tablet και έχω και ένα σωρό επιπλέον χρήσεις.

  • Δεν μπορώ να καταλάβω την πρεμούρα με της apple από την στιγμή που έχει κάποιες χτυπητές αδυναμίες και δεν λέω για το flash αλλά πχ usb υποδοχή!!!!

    Γενικά είμαι κατά των tablet καθώς με λιγότερα λεφτά παίρνω netbook με εφάμιλλη φορητότητα και καλύτερες επιδόσεις. Αλλιώς όπως είπε ο Spyroscesarsc πας είτε στο κινέζικο είτε στο table των 100δολαρίων του Νεγροπόντε.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.