Gear

Garmin MARQ Commander: Με Stealth Mode που κάνει “αόρατο” τον κάτοχο

Λίγο πριν την IFA 2019 η Garmin είχε αποκαλύψει τα νέα έξυπνα ρολόγια της σειράς Fenix και κατά τη διάρκεια της έκθεσης παρουσίασε τα νέα Vivomove, Vivoactive, Venu και Legacy Hero. Φαίνεται ότι η εταιρεία δεν σταματάει να κυκλοφορεί smartwatches, διότι τώρα παρουσίασε το νέο Garmin MARQ Commander.

Όλα τα smartwatches της Garmin διαθέτουν παρόμοιο hardware και είναι ιδανικά για όσους ενδιαφέρονται να λαμβάνουν λεπτομερή δεδομένα άσκησης. Όπως είναι λογικό, το Garmin MARQ Commander δεν αποτελεί εξαίρεση. Ωστόσο, η εταιρεία πρόσθεσε μερικές ενδιαφέρουσες λειτουργίες στο νέο της έξυπνο ρολόι.

Αρχικά, το MARQ Commander έχει οθόνη αφής 1,2 ιντσών με ανάλυση 240×240 pixels. Το σώμα του είναι κατασκευασμένο από Diamond-like Carbon (DLC) coated titanium και η οθόνη του είναι προστατευμένη από θολωτό κρύσταλλο ζαφειριού.

Το smartwatch κυκλοφορεί με δύο διαφορετικά λουράκια, νάιλον ή σιλικόνη. Και τα δύο λουράκια έχουν σχεδιασμό Jacquard weave και το μήκος τους είναι 213 χιλιοστά. Επιπλέον, το MARQ Commander έχει αντοχή στο νερό 10ATM, 32GB αποθηκευτικό χώρο, και η μπαταρία του προσφέρει έως 12 ημέρες αυτονομία.

Στον τομέα των αισθητήρων θα βρούμε GPS, πυξίδα, βαρόμετρο, επιταχυνσιόμετρο και θερμόμετρο. Ακόμη, το MARQ Commander προβάλει οδηγίες πλοήγησης και μπορεί να καταγράφει τις θερμίδες που καταναλώνουμε κατά την άσκηση.

Το πιο ενδιαφέρον από τα χαρακτηριστικά του Garmin MARQ Commander είναι το Stealth Mode. Πατώντας το αντίστοιχο φυσικό κουμπί το smartwatch διαγραφεί άμεσα όλα τα δεδομένα που έχει αποθηκεύσει στη μνήμη, απενεργοποιεί το GPS, την ασύρματη σύνδεση και όλες τις επικοινωνίες.

Αν και η Garmin δεν το αναφέρει, το MARQ Commander είναι ιδανικό για όσους δουλεύουν στο στρατό και βρίσκονται σε μυστικές περιοχές. Φυσικά, όσοι ανησυχούν για την προστασία των προσωπικών δεδομένων και την παρακολούθηση από τρίτους θα βρουν τη λειτουργία Stealth Mode ιδιαίτερα χρήσιμη.

Λόγο της κατασκευής και των ειδικών λειτουργιών του, το Garmin MARQ Commander τιμολογείται στα $1.950. Σε περίπτωση που δεν είστε τόσο μυστικοπαθής και μυστηριώδης τύπος μπορείτε να ρίξετε μία ματιά στα Garmin Fenix, Vivomove, Vivoactive, Venu και Legacy Hero.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 3 Οκτωβρίου 2019 17:13

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Χάρης Αναγνωστόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.