Gear

Διαγωνισμός Nespresso Prodigio: Κερδίστε την Connected μηχανή καφέ

Super Διαγωνισμός από το Techblog με δώρο τη Nespresso Prodigio, την πρώτη μηχανή καφέ της εταιρείας με ενσωματωμένο Bluetooth που συνδέεται με το κινητό για να φτιάχνετε καφέ μέσα από αυτό! Προγραμματίστε πότε θέλετε να είναι έτοιμος ο καφές σας ή επιλεξτε άμεση εκχύλιση!

Διεκδικείστε τη Nespresso Prodigio για να φτιάχνετε καφέ από το κινητό!

Update: Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε (δείτε το βίντεο) και τυχερός νικητής είναι το σχόλιο-συμμετοχή Νο.189 (Dimos dkefxxxxx@gmail.com). Ο νικητής έχει ενημερωθεί για την παραλαβή του δώρου. Σας ευχαριστούμε πολύ όλους για τη συμμετοχή σας!

Update: Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση και ο τυχερός νικητής θα ενημερωθεί με email. Καλή επιτυχία σε όλους!

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να ακολουθήστε και τα 3 βήματα που ακολουθούν:

1. Να αφήσετε ένα σχόλιο-συμμετοχή σε αυτό το άρθρο
2. Να κανετε follow στο Instagram @TechblogGR
3. Να κάνετε share τον διαγωνισμό στο Facebook

Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται την Δευτέρα 28 Μαρτίου στις 21:00 το βράδυ και ο τυχερός νικητής θα προκύψει κατόπιν κλήρωσης που θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες. Ο νικητής θα ενημερωθεί με email, αλλά και μέσα από το Fan Page του Techblog.

Για οποιαδήποτε απορία σε σχέση με τον διαγωνισμό, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας εδώ.

Σημαντικό:
Παρακαλούμε αφήστε ένα σχόλιο-συμμετοχή. Μην σχολιάζετε με διαφορετικά ονόματα και email. Σεβαστείτε τους υπόλοιπους συμμετέχοντες. Καλή επιτυχία σε όλους!

Προσοχή:
Μην επιλέγετε «Θέλω να ενημερώνομαι για τα νέα σχόλια σε αυτό το άρθρο μέσω email» γιατι θα σας έρχονται όλα τα email όσων συμμετέχουν στον διαγωνισμό!

Επεξεργάστηκε την 29 Μαρτίου 2016 8:28

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.