Gear

Google Pixel Buds: True wireless ακουστικά με touch controls και αυτονομία 24 ωρών

Μετά την παρουσίαση του Google Pixel 4 και Pixel 4 XL, του Google Nest Mini αλλά και του Google Pixelbook Go, ήρθε και η σειρά της δεύτερης γενιάς των Google Pixel Buds, με νέα χαρακτηριστικά και κομψό design.

Ρίχνοντας μια ματιά στην θήκη ασύρματης φόρτισης των Google Pixel Buds, πολλοί θα δουν ομοιότητες με τα AirPods της Apple, αλλά η διαφορά τους φαίνεται μόλις βγουν από τη θήκη τους. Τα Pixel Buds δεύτερης γενιάς έρχονται εφοδιασμένα μεν δύο μικρόφωνα σε κάθε ακουστικό, με την ένταση της φωνής να ήχο να μειώνεται και να αυξάνεται αυτόματα ανάλογα με το περιβάλλον στο οποίο βρίσκεται αυτός που θα τα φοράει, συμβάλλοντας στη βελτίωση της ποιότητας της τηλωφωνικής κλήσης.

Επίσης, μπορούν να “αντιλαμβάνονται” πότε είναι τοποθετημένα στα αυτιά του χρήστη, ενώ διαθέτουν λειτουργίες αφής όπως η αναπαραγωγή και η παύση της μουσικής αλλά και η αλλαγή της έντασής της. Η αυτονομία των Pixel Buds μπορεί να φτάσει μέχρι και τις 5 ώρες συνεχούς αναπαραγωγής μουσικής και στις 24 όταν χρησιμοποιούνται σε συνδιασμό με την ασύρματη θήκη τους.

Σημαντικό είναι και το γεγονός πως είναι αδιάβροχα, διαθέτουν Google Assistant έτσι ώστε όταν ο χρήστης αναφωνεί “Hey Google”, να μπορεί να πραγματοποιήσει βασικές κινήσεις όπως την αναπαραγωγή μουσικής, την αποστολή sms, να ρωτάει για να καθοδηγηθεί στους δρόμους αλλά και να μεταφράζει σε πραγματικό χρόνο.

Τα Google Pixel Buds δεύτερης γενιάς θα είναι διαθέσιμα μέσα στο 2020 σε χρώματα πορτοκαλί, πράσινο, λευκό και μαύρο, με τιμή 179 δολάρια Η.Π.Α.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Ιάκωβος Μπελώνιας

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.