Google Sabrina: Διέρρευσαν τα χαρακτηριστικά του νέου Android TV dongle

Google Sabrina, Google Sabrina: Διέρρευσαν τα χαρακτηριστικά του νέου Android TV dongle

Η νέα streaming συσκευή της Google έκανε την πρώτη της εμφάνιση στο διαδίκτυο πριν λίγο καιρό. Το κωδικό όνομα του Android TV dongle είναι Google Sabrina και το XDA Developers αποκάλυψε τον σχεδιασμό και κάποια χαρακτηριστικά του.

Σχεδιασμός

Σχεδιαστικά, το Google Sabrina έχει οβάλ σχήμα με το λογότυπο της εταιρείας στο κέντρο και το HDMI καλώδιο σύνδεσης να εξέχει από την πάνω μεριά. Επιπλέον, το Android TV dongle θα διαθέτει τηλεχειριστήριο με σχετικά συμβατικό σχεδιασμό και κουμπιά για άμεση ενεργοποίηση του Google Assistant και πρόσβαση στα YouTube και Netflix.

Σύμφωνα με όσα έχει ανακαλύψει το XDA Developers, η συσκευή θα είναι διαθέσιμη σε τρία χρώματα, γκρι, μαύρο και ροζ. Επίσης, αν και δεν είναι ορατό στις εικόνες, αναμένεται να διαθέτει USB type-C.

Χαρακτηριστικά

Σύμφωνα με το XDA Developers, το Google Sabrina θα έχει τον τετραπύρηνο επεξεργαστή Amlogic S905X2 χρονισμένο στα 1.8GHz και 2GB μνήμη RAM. Το Android TV dongle θα υποστηρίζει αποκωδικοποίηση 4Kp75 10-bit H.265 περιεχομένου, έξοδο βίντεο μέχρι 4Kp60 από HDMI 2.1, HDR 10, HLG, Dolby Vision, και το Auto Low Latency Mode της HDMI 2.1.

Η εταιρεία έχει προσθέσει τη δυνατότητα του Auto Low Latency Mode διότι μάλλον το Google Sabrina υπάρχει πιθανότητα να υποστηρίζει τη Google Stadia. Αυτή η ρύθμιση ενεργοποιεί αυτόματα το low latency Gaming Mode σε όποια τηλεόραση είναι συνδεδεμένο το Android TV dongle, αρκεί να το υποστηρίζει.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Smartphones Google Pixel Pixel 7

Google Pixel 7 & Pixel 8: Δεύτερη ενημέρωση Απριλίου επιλύει προβλήματα δικτύου

Μετά την εγκατάσταση της μηνιαίας ενημέρωσης Μαρτίου 2024, χρήστες συσκευών Pixel 7 και Pixel 8 αντιμετώπισαν διάφορα προβλήματα δικτύου.