GoPro Hero6 Black: Επίσημα με 4K / 60fps video

GoPro Hero6 Black official, GoPro Hero6 Black: Επίσημα με 4K / 60fps video

H GoPro ανακοίνωσε επίσημα την Hero6 Black, η οποία φέρνει 60fps εγγραφή video σε ανάλυση 4K (έχει την διπλάσια ικανότητα από την Black). Η εταιρεία χρησιμοποιεί custom επεξεργαστή, ονόματι GP1 – που επιτρέπει το υψηλότερο frame rate.

Επιπλέον, το νέο μοντέλο μπορεί να κάνει εγγραφή 1080p / 240fps και 2.7K / 120fps video. Το Electronic Image Stabilization (EIS) έχει βελτιωθεί επίσης, η GoPro Hero6 Black προσφέρει EIS έως και 4K / 30fps και 1080p / 120fps.

GoPro Hero6 Black official, GoPro Hero6 Black: Επίσημα με 4K / 60fps video

Το GP1 chip υπόσχεται επίσης βελτιωμένο dynamic range και καλύτερη απόδοση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Όσο για την διάρκεια ζωής της μπαταρίας, αυτή αναμένεται στα ίδια επίπεδα με την Hero5 Black στα ίδια modes (άρα σε 4K / 60fps mode η μπαταρία θα διαρκεί λιγότερο).

Εκτός από το frame rate, η νέα Hero6 Black έχει ταχύτερο Wi-Fi, πλέον λειτουργεί σε 5GHz bands για την ταχύτερη μεταφορά του υλικού.

GoPro Hero6 Black official, GoPro Hero6 Black: Επίσημα με 4K / 60fps video

Άλλα χαρακτηριστικά δεν έχουν αλλάξει από την Hero5, για την λήψη φωτογραφιών παραμένουμε σε 12 Megapixel για PG ή RAW αρχεία, ενώ το ειδικό Wide Dynamic Range mode παραμένει στη θέση του. Η κάμερα είναι αδιάβροχη έως και τα 10 μέτρα νερού, χωρίς θήκη, ενώ έχει ενσωματωμένο GPS και οθόνη 2 ιντσών LCD.

Η GoPro Hero6 Black είναι ήδη διαθέσιμη με τιμή στα 500 δολάρια / 570 ευρώ. Η τιμή της Hero5 Black έπεσε στα 400 δολάρια / 470 ευρώ.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Christos

Μέχρι τα χριστούγεννα άμα πέσει και λίγο η τιμή θα την έχω τσιμπήσει. Η μόνη μαλακία είναι ότι άμα θες να τραβάς σωστά βίντεο θες διάφορα αξεσουάρ όπως γκριπ, τρίποδα κτλ, οπότε πρέπει να σκάσεις άλλα τόσα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear GoPro

GoPro HERO10 Black: Επίσημα με βίντεο 5.3K 60 fps και φωτογραφίες 23 Megapixel

Ανακοινώθηκε επίσημα η GoPro HERO10 Black το νέο μοντέλο της δημοφιλέστερης action camera στον κόσμο και έρχεται να καθιερώσει νέα στάνταρ στον χώρο της φωτογραφίας και του video.

Gear featured GoPro

GoPro Hero9 Black: Επίσημα με 5K βίντεο και τιμή 499 ευρώ στην Ελλάδα

Η νέα κάμερα της εταιρείας φέρνει καταγραφή βίντεο έως και 5K και λήψεις φωτογραφιών με ανάλυση έως και 20MP και σε RAW format.

Gear GoPro

GoPro Hero8 και GoPro Max: Νέες action cameras με ισχυρές δυνατότητες

H GoPro ανακοίνωσε δυο νέα μοντέλα στην κατηγορία των action cameras, τις GoPro Hero8 και GoPro Max.

Gear GoPro

GoPro Hero 7 για σταθερές λήψεις επιπέδου gimbal;

Φωτογραφία δείχνει τις νέες GoPro Hero 7 action cameras, οι οποίες μπορεί εμφανισιακά να μοιάζουν με τις Hero 6, αλλά υπόσχονται λήψεις τόσο σταθερές που οι χρήστες δε θα έχουν ανάγκη κάποιο gimbal για να πετύχουν τόσο σταθερές και ομαλές λήψεις.