Gear

HP Powerup Backpack: Σακίδιο πλάτης φορτίζει laptop, tablet και smartphone

H HP ανακοίνωσε ένα νέο σακίδιο πλάτης, το οποίο είναι λίγο πιο “έξυπνο” και χρήσιμο από τα υπόλοιπα. Το HP Powerup Backpack έχει τη δυνατότητα να φορτίζει το laptop, το tablet σου και φυσικά το smartphone χάρη στην ενσωματωμένη μπαταρία στα 22.400mAh.

Η HP αναφέρει ότι μπορεί να φορτίσει πλήρως τα περισσότερα laptops της HP, ένα tablet μέχρι και 3 φορές και ένα smartphone έως και 10 φορές. Έχει συμβατότητα με τα περισσότερα HP laptops, Android smartphones και tablets (αρκεί να μην έχουν USB Type-C) και iPhone, iPad.

Το HP Powerup Backpack σου επιτρέπει να επιλέξεις τη σειρά με την οποία φορτίζουν οι συσκευές και παράλληλα έχει ενσωματωμένο αισθητήρα θερμότητας που ελέγχει τη θερμοκρασία και όταν αντιληφθεί ότι είναι πάνω από το κανονικό, την προσαρμόζει.

Τέλος, όσον αφορά στην τιμή, το HP Powerup Backpack κοστίζει 199 δολάρια (συμπεριλαμβάνει 2 USB micro καλώδια για Android και ένα καλώδιο για laptop), είναι διαθέσιμο για παραγγελίες στο Amazon και η κυκλοφορία θα γίνει 1η Οκτωβρίου.

Δείτε το video:

Πηγή

Σχόλια

  • Με τοσο ρευμα που τρωνε ολα τα SMART ( κανενα σμαρτ δεν ειναι για σμαρτ ατομα ), σε λιγο θα κουβαλατε και μπαταρια αυτοκινητου

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.