Smartphones

Samsung Galaxy Note 7: Έσπασε ρεκόρ παραγγελιών στην πατρίδα του

Σύμφωνα με αναφορές από τη Ν. Κορέα (την πατρίδα της Samsung), το προσφάτως ανακοινωμένο Samsung Galaxy Note 7 έγινε το κινητό με τις περισσότερες προ-παραγγελίες. Πιο συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι σε μόλις δυο μέρες η Samsung δέχτηκε πάω από 200.000 παραγγελίες.

Ο αριθμός αυτός είναι διπλάσιος από τον αντίστοιχο του Samsung Galaxy S7. Να σημειωθεί ότι στη Ν. Κορέα η Samsung ακολουθεί ιδιαίτερα επιθετικό marketing προσφέροντας διάφορα deals, όπως δωρεάν Gear Fit 2 (αξίας περίπου 177 δολαρίων), 50% έκπτωση για επισκευή οθόνης και περίπου 90 δολάρια gift card για το Samsung Pay Mall.

Το Samsung Galaxy Note 7, το οποί θα ξεκινήσει να διατίθεται στην παγκόσμια αγορά από 19 Αυγούστου, στη Ν. Κορέα έχει τιμή 895 δολάρια. Στην Ευρώπη το περιμένουμε από 2 Σεπτεμβρίου, εμφανίστηκε για παραγγελίες σε διάφορα γερμανικά καταστήματα με τιμή 849 ευρώ.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 9 Αυγούστου 2016 10:50

Σχόλια

  • Το θέμα ειναι οτι το note 7 ειναι ο βασιλιάς των phablet κ σαν συσκευή γενικότερα..Αυτα που κανει δεν υπαρχει αντίπαλος..Πολυ καλο κ το s7 egde κ μπορει να μην ειναι τόσο πίσω πλέον απο το note 7 αλλα το πενακι κ αυτα που κανεις με την οθονη του δεν υπαρχουν..Ειδικα στο 7 κ η οθονη που με το HDR που θα εχει θα ειναι top of the top..Γυρω στον Μάρτιο αν ολα πανε καλα το τσιμπαω κ θα εχει πεσει αρκετα η τιμή του..

  • Σοβαρά κενά ασφάλειας σε περίπου 900 εκατομμύρια «έξυπνα» κινητά τηλέφωνα και τάμπλετ που χρησιμοποιούν το λειτουργικό σύστημα Android εντόπισαν ερευνητές της εταιρείας Checkpoint.

    Όπως υποστηρίζει η Checkpoint σε ανάρτηση στο ιστολόγιό της, τα κενά ασφαλείας που εντοπίστηκαν μπορούν να επιτρέψουν στους εισβολείς να αποκτήσουν «πλήρη έλεγχο» μίας συσκευής και «απεριόριστη πρόσβαση» σε ευαίσθητα προσωπικά ή εταιρικά δεδομένα που είναι αποθηκευμένα σε αυτή.

    Οι επίδοξοι χάκερ μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση στις προβληματικές συσκευές χρησιμοποιώντας κακόβουλο λογισμικό που δεν θα ζητά καμία άδεια πρόσβασης από τους νόμιμους χρήστες.

    Παρά ταύτα, η Checkpoint επισημαίνει ότι έως τώρα δεν υπάρχει καμία ένδειξη πως οι επίμαχες αδυναμίες χρησιμοποιούνται από κυβερνο-εγκληματίες.

    Τα κενά ασφαλείας, σύμφωνα με την Checkpoint, εντοπίζονται σε συσκευές που διαθέτουν τσιπ κατασκευασμένα από την εταιρεία Qualcomm.

    Στην πράξη, όπως επισημαίνει η Checkpoint, αυτό σημαίνει ότι τα προβλήματα διορθώνονται μόνο εφόσον η Qualcomm αναπτύξει διορθωτικό λογισμικό και το διανείμει στους κατασκευαστές των συσκευών ή τους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους.

    Μερικές συσκευές που χρησιμοποιούν προβληματικά τσιπ της Qualcomm είναι:

    BlackBerry Priv
    Blackphone 1 και Blackphone 2
    Google Nexus 5X, Nexus 6 και Nexus 6P
    HTC One, HTC M9 and HTC 10
    LG G4, LG G5, και LG V10
    New Moto X της Motorola
    OnePlus One, OnePlus 2 και OnePlus 3
    Samsung Galaxy S7 και Samsung S7 Edge
    Sony Xperia Z Ultra

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.