Hubble Mania 2015: Η NASA μας καλεί να ψηφίσουμε

Το διάσημο τηλεσκόπιο Hubble γιορτάζει τα 25α γενέθλιά του τον ερχόμενο Απρίλιο και η NASA ξεκίνησε την Hubble Mania με σκοπό να αναδείξει την καλύτερη φωτογραφία που κατάφερε να τραβήξει το Hubble όλα αυτά τα χρόνια. Η διαδικασία και το format του διαγωνισμού είναι εξαιρετικά απλές υποθέσεις.

Καταρχήν μιλάμε για παρόμοια διαδικασία με τα Playoff στο μπάσκετ (σ.σ. ζευγάρια), μόνο που ξεκινάμε με 32 φωτογραφίες και κατά σειρά πάμε στις 16, μετά στους προημιτελικούς (8), στους ημιτελικούς (4) και φτάνουμε στον μεγάλο τελικό. Μπορείτε να ψηφίσετε την αγαπημένη σας φωτογραφία από 1 έως και τα 16 ζευγάρια. Για να δείτε τα Playoff brackets, και να ψηφίσετε μπορείτε να μπείτε εδώ.

Ο γύρος των 32 καλύτερων βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη, με τον μεγάλο τελικό να ολοκληρώνεται στις 6 Απριλίου. Το διαστημικό τηλεσκόπιο Hubble είναι διάσημο για μερικές από τις πιο μαγικές φωτογραφίες του σύμπαντος μας, γι ‘αυτό και σας προειδοποιούμε ότι δεν πρόκειται για εύκολη επιλογή.

Η NASA, με την ολοκλήρωση του διαγωνισμού, υπόσχεται νέα προϊόντα διαθέσιμα προς download, όπως π.χ. υψηλής ανάλυσης wallpapers.

Πηγή

Πάνος Λέκκας

Επεξεργάστηκε την 6 Μαρτίου 2015 10:01

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.