Gear

iPad 8ης γενιάς: Επίσημα με A12 Bionic και τιμή 329 δολάρια

Η Apple ανανέωσε τη σειρά iPad με το νεότερο iPad όγδοης γενιάς, το οποίο έρχεται με τον ίδιο σχεδιασμό, αλλά με πιο δυνατό επεξεργαστή. Το νέο iPad έρχεται με SoC A12 Bionic, προσφέροντας ακόμα καλύτερες επιδόσεις, χάρη στον εξαπύρηνο επεξεργαστή του και την τετραπύρηνη GPU του.

Στο σχεδιαστικό κομμάτι, το iPad όγδοης γενιάς είναι ακριβώς το ίδιο με τον προκάτοχο του. Η Retina οθόνη των 10,2 ιντσών ανάλυσης 2.160×1.620 έχει τα ίδια bezel περιμετρικά, διατηρώντας έτσι το Touch ID πλήκτρο στο κάτω μέρος της οθόνης. Προς το παρόν η Apple δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για τις κάμερες της συσκευής, αν και υποθέτουμε ότι είναι οι ίδιες. Η υποστήριξη του Apple Pencil συνεχίζει, όπως επίσης και η υποστήριξη της θήκης-πληκτρολογίου της εταιρείας.

Το νέο iPad όγδοης γενιάς θα κυκλοφορήσει σε τρία χρώματα, ασημένιο, space gray και χρυσό χρώμα από τις 18 Σεπτεμβρίου. Η τιμή του θα ξεκινάει από 329 δολάρια για το Wi-Fi μοντέλο των 32GB, ενώ θα φτάσει τα 459 δολάρια για το μοντέλο των 128GB. Αν θέλει κάποιος την Wi-Fi + LTE έκδοση, θα πρέπει να δώσει 459 ή 559 δολάρια για την έκδοση των 32GB ή 128GB αντίστοιχα.

Επεξεργάστηκε την 15 Σεπτεμβρίου 2020 23:22

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Λεοντιάδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.