iPad mini: Θα αντικατασταθεί από νέο iPhablet;

, iPad mini: Θα αντικατασταθεί από νέο iPhablet;

Η Apple φέρεται να επεξεργάζεται το ενδεχόμενο να αντικαταστήσει το iPad με ένα μεγαλύτερων διαστάσεων iPhone. Αυτό προκύπτει από αναφορές που προφανώς και δεν επιβεβαιώνονται από την αμερικανική εταιρεία.

Η πληροφορία έρχεται από πηγές του Διαδικτύου που σημειώνουν ότι η Apple δεν αποκλείεται να αντικαταστήσει το iPad Mini με ένα iPhone που θα μπορεί να αναδιπλώνει την οθόνη του, ενώ ταυτόχρονα θα υποστηρίζει τη λειτουργία ενός stylus.

Τα στοιχεία κάνουν λόγο για ένα iPhone με οθόνη διαγωνίου 7.3 ή 7.6 ιντσών, η οποία θα μπορεί να δεχτεί εντολές από ένα stylus όμοιο με το Apple Pencil. Μάλιστα, γίνεται λόγος και για το πότε θα μπορούσε να παρουσιαστεί το συγκεκριμένο μοντέλο, καθώς οι φήμες θέλουν την Apple να παρουσιάζει το… iPhablet στις αρχές του 2023.

Κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα ποια είναι τα πραγματικά σχέδια της Apple, αλλά η απόφαση για παύση παραγωγής του iPad Mini είναι κάτι που θα πρέπει να συζητηθεί αρκετά από τους ιθύνοντες της αμερικανικής εταιρείας. Εκτός και εάν η Apple αποφασίσει τελικά να παρουσιάσει μαζί με το iPad mini και ένα μεγάλου μεγέθους iPhone με αναδιπλούμενη οθόνη.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Google Google AI

iOS 18: Η Apple συζητά με τη Google για να φέρει λειτουργίες του Gemini AI στο iPhone

H Apple βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Google για να ενσωματώσει το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης Gemini στο iPhone ως μέρος του iOS 18.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16: Οι 5 βασικές αναβαθμίσεις που περιμένουμε

Τον ερχόμενο Σεπτέμβριο περιμένουμε τη σειρά iPhone 16 με αρκετά πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά από την περυσινή σειρά iPhone 15.

Gear Apple iPad Air

To iPad Air θα είναι το επόμενο OLED tablet της Apple

Το iPad Air θα είναι το επόμενο tablet της Apple που θα υιοθετήσει την τεχνολογία πάνελ οθόνης OLED μετά τα επερχόμενα μοντέλα OLED iPad Pro.