Kinect Bodymetrics, Διάλεξε ρούχα χωρίς να τα δοκιμάσεις

Δεν ξέρω για εσάς, εγώ πάντως βρίσκω πολύ βαρετή τη διαδικασία δοκιμής ρούχων στα μαγαζιά. Στην Αμερική τα καταστήματα Bloomingdale εγκατέστησαν πιλοτικά ένα σύστημα της εταιρείας Bodymetrics όπου με τη χρήση του αισθητήρα Microsoft Kinect αυτό σκανάρει το σώμα μας και μας βοηθάει να βρούμε τα ρούχα που ταιριάζουν καλύτερα πάνω μας.

Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία το 40% των ρούχων που αγοράζουμε επιστρέφονται για αλλαγή και αυτό αποτελεί ένα υψηλό κόστος για τα καταστήματα. Με μεθόδους όπως αυτή, μειώνονται τα έξοδα.

Επεξεργάστηκε την 18 Ιανουαρίου 2022 8:41

Σχόλια

  • ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ, ΤΟ KINECT ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ.

    ΧΩΡΟ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ,ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΕΩΣ ΠΟΛΥ, ΔΕΝ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΣΑΝ ΙΑΠΩΝΕΣ,ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΗ.

  • Άντε να δούμε! Δόξα τω Θεώ!
    Δεν μου αρέσει καθολου η διαδικασία δοκιμής... Ειναι ένας λόγος που ψωνίζω ρούχα μόνο όταν πραγματικά έχω ανάγκη για μία αλλαγή. Άντε γρήγορα να το δούμε στα περισσότερα καταστήματα!!!

  • Πραγματικά τέλειο. Γλυτώνεις και εσύ χρόνο, από το να δοκιμάζεις ρούχα που δεν θα σου έμπαιναν καν. Και βρίσκεις κατευθείαν το σωστό ρούχο για το σώμα σου !

  • παιζει να σου κανουν και εξετασεις
    αιματος, θωρακα, οφθαλμολογικες κοκ
    :D

  • Εδώ, τα μαγαζιά ρούχων δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα για τέτοιες πολυτέλειες. Όχι μόνο ελληνικές επιχειρήσεις ένδυσης βάζουν λουκέτο με ραγδαίους ρυθμούς γιατί μπαίνουν μέσα μήνα με τον μήνα, αλλά ως και οι Κινέζοι κλείνουν τα μαγαζιά τους και επιστρέφουν στην Κίνα γιατί δεν έχουν πια ούτε Κινέζους πελάτες.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.