Η Kodak παρουσιάζει το πρωτοποριακό EASYSHARE HD Dock

Το KODAK EASYSHARE HDTV Dock συνδέεται με τηλεοράσεις υψηλής ευκρίνειας Hi-Def για την προβολή φωτογραφιών που έχουν ληφθεί από τις ψηφιακές μηχανές KODAK HD και είναι αποθηκευμένες είτε σε κάρτα μνήμης SD είτε σε USB driver, προσφέροντας έτσι στους καταναλωτές μια ξεχωριστή οπτική εμπειρία που μπορούν να τη μοιραστούν με την οικογένεια και τους φίλους τους.

Με το τηλεχειριστήριο του HDTV Dock οι καταναλωτές μπορούν να απολαύσουν τις ψηφιακές φωτογραφίες τους χαλαρώνοντας στον καναπέ του σπιτιού τους. Έτσι, το HDTV Dock καθιστά την προβολή των φωτογραφιών HD όχι μόνο εφικτή αλλά και εύκολη.

Το HDTV Dock δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να απολαύσουν ένα HD slideshow υψηλής ποιότητας, να επεξεργαστούν μεμονωμένες φωτογραφίες, να τις μεταφέρουν σε USB driver ή ακόμα και να τις εκτυπώσουν σ’ένα συνδεδεμένο εκτυπωτή. Εκτός του ότι είναι συμβατό με τις περισσότερες ψηφιακές μηχανές KODAK EASYSHARE, το HDTV Dock φορτίζει αυτόματα την επαναφορτιζόμενη μπαταρία έτσι ώστε η φωτογραφική μηχανή να είναι έτοιμη για λειτουργία οποιαδήποτε στιγμή χρειαστεί.

Επεξεργάστηκε την 20 Ιανουαρίου 2009 15:34

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.