Συμβουλές κατά του στρες στη διάρκεια της πτήσης από τη British Airways

Η British Airways (BA) συνεργάστηκε με τη Stress Management Society για να καταλήξει σε μια σειρά από συμβουλές οι οποίες μπορούν να βοηθήσουν τους επιβάτες να χαλαρώσουν στη διάρκεια της πτήσης.

Οι προτάσεις είναι απλές και τονίζουν τη σημασία του καλού ύπνου πριν από το ταξίδι, της έγκαιρης άφιξης στο αεροδρόμιο και της χρήσης της τεχνολογίας, όπως για παράδειγμα του online check-in μέσω της ιστοσελίδας της εταιρίας www.ba.com, που εξοικονομούν χρόνο και μειώνουν το άγχος του ταξιδιώτη.

Οι επιβάτες πρέπει επίσης να προσέχουν τη διατροφή τους, να διατηρούν τα υγρά του οργανισμού σε υψηλό επίπεδο και να ελέγχουν τα επίπεδα του στρες με μια σειρά από απλές ασκήσεις. Η British Airways θα αναρτήσει σύντομα τις συγκεκριμένες συμβουλές κατά του στρες στην ιστοσελίδα BA ώστε να είναι προσιτές από όλους.

Παράλληλα, οι αίθουσες spa της British Airways στα αεροδρόμια Heathrow στο Λονδίνο και JFK στη Νέα Υόρκη έχουν αποδειχθεί εξαιρετικά δημοφιλείς, ενώ ανακοινώθηκε και η συνεργασία με την Elemis, τη φίρμα πολυτελών προϊόντων spa και περιποίησης. Από τον Οκτώβριο του 2007, η Elemis θα πλαισιώνει με τα προϊόντα της την αίθουσα spa στο Terminal 1 και 4 στο Heathrow και στο Terminal 7 του JFK στη Νέα Υόρκη, ενώ θα εξοπλίζει και το τσαντάκι με τα προϊόντα περιποίησης για τους επιβάτες της Club World.

Μετά από πολύμηνη έρευνα, η Elemis σχεδίασε αποκλειστικά τις θεραπείες spa της British Airways για τους επιβάτες της FIRST και της Club World που ταξιδεύουν στις υπερατλαντικές πτήσεις. Η Elemis έχει δημιουργήσει δύο είδη περιποίησης: πριν από την αναχώρηση, η θεραπεία βοηθά στον ύπνο και τη χαλάρωση. Κατά την άφιξη, η περιποίηση στοχεύει στο να αφυπνίσει και να αναζωογονήσει τον επιβάτη μετά την πτήση του. Παράλληλα, υπερσύγχρονα spa θα παρουσιαστούν στο Terminal 5, το νέο «σπίτι» της British Airways στο αεροδρόμιο του Heathrow, τον Μάρτιο του 2008.

Επεξεργάστηκε την 4 Σεπτεμβρίου 2007 12:09

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.