MAP, Το καλύτερο σύστημα πλοήγησης!

Ξεχάστε τα Google Maps και Nokia Here+, το καλύτερο σύστημα πλοήγησης και χαρτών είναι εδώ. Με μεγάλη οθόνη αναδιπλούμενη και άθραυστη οθόνη που μπορείτε να κρατάτε σημειώσεις με οποιοδήποτε μέσο γραφής, χωρίς την ανάγκη τροφοδοσίας, χωρίς την ανάγκη αναβάθμισης, οικολογικό, πρακτικό και πολύ οικονομικό. Δείτε το βίντεο. Ανυπομονείτε;

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 15 Οκτωβρίου 2013 14:24

Σχόλια

  • Το κακό με αυτά είναι όταν υπάρξει αναβάθμιση δεν κρατάει τις σημειώσεις σου στην νεα έκδοση!!!

  • Τι ενδιαφερον βρε παιδια!Χαβαλε κανουν οι ανθρωποι!Εχω ενα τετοιο χαρτη στο ντουλαπακι του αμαξιου μου εδω και 10 χρονια αν ενδιαφερεστε τον πουλαω!!

  • Μα καλά το πιστέψατε;;; Μάλλον η πολλή ενασχόληση με την τεχνολογία θα φταίει..( δε με βγάζω έξω εδώ!) Είναι μια απλή παρωδία!!!

  • Απ ότι βλέπω ακόμη δεν βγήκε επίσημα στην κυκλοφορία στο eBay έχουν βγάλει δερμάτινη θήκη, θήκη σιλικόνη,βάση αυτοκινήτου, ποδηλάτου και για μηχανάκι μεγεθυντικό φακό, μολύβια σε διάφορα χρώματα και δίνουν δώρο και μια πυξίδα....

  • ρε παιδια να ρωτησω κατι μιας και το θεμα ειναι +- οι χαρτες! εχω σε ενα lumia τους χαρτες της νοκια, δεν υποτιθεται οτι ειναι δωρεαν? το ρωταω αυτο γιατι εδω και μια εβδομαδα ειμαι αμερικη και οταν τους ανοιγω λεει για να χρησιμοποιησεται αγοραστε 19.9?????

    μια σημειωση, δεν ξερω αν αυτο εννοει!(για φωνητικη πλοηγηση θελει λευτα) αλιως μου λεει σε simulation ειναι free!!!!

  • @ dimitris, πιο lumia εχεις φιλε μου; γιατι δεν εχουν ολα τα lumia παγκοσμια καλυψη στην πλοηγηση. μερικα εχουν μονο για την χωρα που διατιθεντε και εχουν αγοραστει, π.χ. lumia 720.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.