Microsoft Band: ανακοινώθηκε νέο update το οποίο προσθέτει λειτουργία πεζοπορίας

Η Microsoft σήμερα ανακοίνωσε ένα νέο update για το Microsoft Band. Με αυτό το τελευταίο update η Microsoft παρουσιάζει τη λειτουργία πεζοπορίας στο Band για την οποία και χρησιμοποιεί το ενσωματωμένο GPS για να παρακολουθεί την πορεία σας.

Η νέα λειτουργία είναι διαθέσιμη μέσα από το νέο Tile με όνομα Explore και σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθείτε την πεζοπορία σας για έως και 12 ώρες συνεχόμενα.
Μετά την ολοκλήρωση της άσκησης σας μπορείτε χρησιμοποιώντας το Microsoft Health app να δείτε όχι μόνο το χάρτη της διαδρομής σας, αλλά να δείτε σημεία ενδιαφέροντος τα οποία και σημειώσατε κατά τη διάρκεια, ενώ σας εμφανίζει πληροφορίες όπως το ρυθμό της κίνησης σας, τους χτύπους της καρδιάς, το υψόμετρο και αρκετά ακόμα.

Ταυτόχρονα με το νέο update για το Microsoft Band, το οποίο θα είναι διαθέσιμο τις επόμενες ημέρες, η Microsoft ανακοίνωσε ότι θα γίνει διαθέσιμη μαζί η νέα εφαρμογή Microsoft Health app για Windows 10 PCs και tablet.

Δείτε το video:

Microsoft Band, Microsoft Band: ανακοινώθηκε νέο update το οποίο προσθέτει λειτουργία πεζοπορίας

Microsoft Band, Microsoft Band: ανακοινώθηκε νέο update το οποίο προσθέτει λειτουργία πεζοπορίας

Πηγή

Technology editor, gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, trekkie, beekeeper.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Beholder

Ξέρει κανείς, υπάρχει κανένα band που μπορεί να το κάνει vibrate κατά βούληση κανείς μέσα από (android ή iOS) ο χρήστης ? Δεν εννοώ μέσω κλήσης ή sms, αλλά μέσω app.

shadgr

Στο lumia 640 μέχρι πρόσφατα μετρούσε βήματα με την αντίστοιχη εφαρμογή. Τώρα πλέον το health ζητάει το band για να κάνει ότι έκανε πριν. Το αυτονόητο δηλαδή!!! Αφαιρούν και το ραδιόφωνο; Δεν μας τα λέει καλά η M$.
Θα τιμωρηθεί σίγουρα όμως, όπως η samsung πέρυσι, που είχε αφαιρέσει τις micro sd. Μια χαρά τις επανέφερε..

panos

Εξαιρετικά ενδιαφέρον. Γενικά υπάρχουν στιγμές που χρειάζεσαι ένα απλό gps tracker για να καταγράψεις οποιαδήποτε διαδρομή, π.χ. με το αυτοκίνητο. Βέβαια αυτή η αναβάθμιση θα είναι ιδανική για πεζοπορία, αλλά και πάλι καλύτερα από το να διαλέξεις τις άλλες δύο εναλλακτικές, δηλαδή τρέξιμο ή ποδήλατο. Και ήταν προφανές νομίζω να δείχνει το υψόμετρο, όταν γι’ αυτό το λόγο του έχουν προσθέσει το βαρόμετρο,και μέχρι τώρα έπρεπε να κατεβάσω 3η εφαρμογή για να μου δώσει απλά την πληροφορία του τρέχοντος υψόμετρου.

RigoMS

Προφανώς κατι έχεις πατήσει…στο 930 & 640XL που έχω μετράει κανονικά τα βηματα χωρις να έχεις ούτε band ούτε δεδομένα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Software featured Microsoft

Microsoft Mesh: Η virtual πλατφόρμα συσκέψεων στο Teams

Έναν νέο τύπο “υβριδικής” εργασίας προτείνει η Microsoft, συστήνοντας το Mesh που επιτρέπει στα avatar των εργαζομένων να συναντώνται.