Η Microsoft επιστρέφει τα χρήματα σε όσους έχουν Microsoft Band

Microsoft Band, Η Microsoft επιστρέφει τα χρήματα σε όσους έχουν Microsoft Band

Τα πράγματα για την Microsoft, όσον αφορά το Microsoft Band, δεν πήγαν όπως τα υπολόγιζε. Όπως ανακοίνωσε εχτές, από τις 31 Μαϊου, σταματάει την υποστήριξη των εφαρμογών και των υπηρεσιών της συσκευής.

Τα τελευταία δύο χρόνια, η Microsoft έχει “βγάλει από την πρίζα” το όλον εγχείρημα που ακούει στο όνομα Microsoft Band. Ωστόσο, συνέχιζε να ενημερώνει τις εφαρμογές που αφορούσαν την συσκευή, προκειμένου οι χρήστες της να έχουν την καλύτερη δυνατή υποστήριξη.

Όμως, η υποστήριξη κι ενημέρωση των υπηρεσιών του Microsoft Band, θα σταματήσουν από τις 31 Μαϊου. Η εταιρεία, θα τις αποσύρει από το Microsoft Store, το Google Play και το App Store της Apple.

Όσοι είναι κάτοχοι του Microsoft Band, θα πρέπει να εξάγουν τα data που έχουν περάσει στην συσκευή τους. Αν θέλουν να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν την συσκευή, θα μπορούν να καταγράφουν τα ημερήσια βήματα τους, τον χτύπο της καρδιάς, την διάρκεια του ύπνου και το ξυπνητήρι. Ωστόσο, όπως κάνει γνωστό η εταιρεία, αν ο χρήστης κάνει reset στην συσκευή του, δεν θα μπορέσει να την ξαναδιαμορφώσει.

Όσοι χρήστες συνέδεσαν τα δεδομένα του Band τους στο Health Dashboard, από την 1η Δεκεμβρίου του 2018 έως και την 1η Μαρτίου του 2019, μπορούν να κάνουν αίτηση προκειμένου να τους επιστραφούν τα χρήματα τους. Αν κάποιος είναι κάτοχος ενός Band, μπορεί να διεκδικήσει από την Microsoft 80 δολάρια κι όσοι έχουν δύο μπορούν να διεκδικήσουν 175 δολάρια.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Kostas

Ποσο ποιο κατω βρε Microsoft???

Thanoslam

Από το κακό στο χειρότερο αυτή η εταιρεία. Καλύτερα να έμενε στα windows και τίποτα άλλο. Μπήκε σε ξένα και σε λάθος χωράφια.

NikosAr

Δε νομίζω να μπορεί να πάει ποιο κάτω … η είδηση από μόνη της, χωρίς να έχω προϊόν της .. σκέτη απογοήτευση και σε κάνει να αναρωτιέστε αν προσπαθούσε ΤΩΡΑ με τα windows .. αν θα τα κατάφερνε να φτάσει εκεί που βρίσκεται. Πιστεύω ότι έχει τις περισσότερες αποτυχίες από οποιαδήποτε μεγάλη εταιρία τεχνολογίας.

Takis

@NikosAr Απ όπoια συσκευή και να έγραψες το σχόλιο σου έχεις πληρωσει πατέντα στην MS!

NikosAr

@Takis
Από iPhone το οποίο έχει κλέψει την πατέντα να στέλνεις sms

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple featured MacBook Air

Η Microsoft λέει ότι τα Windows laptop με Snapdragon X Elite θα είναι πιο γρήγορα από το M3 MacBook Air

Η Microsoft θα υποστηρίξει ότι τα επερχόμενα Windows laptop με τον Snapdragon X Elite της Qualcomm είναι ταχύτερα από το Μ3 MacBook Air.

Software featured Microsoft Windows 11

Η Microsoft καταργεί το WordPad από τα Windows 11 μέσα στη χρονιά

Η εφαρμογή WordPad αποτελεί μέρος των Windows από τα Windows 95, αλλά η Microsoft ανακοίνωσε πέρυσι ότι την καταργεί από τα Windows 11.

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.