Microsoft: Ετοιμάζει έξυπνο γάντι, σύμφωνα με νέα πατέντα

Microsoft, Microsoft: Ετοιμάζει έξυπνο γάντι, σύμφωνα με νέα πατέντα

Πέρυσι, η Microsoft κατέθεσε δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για ένα έξυπνο ύφασμα. Η περιγραφή του ήταν αρκετά γενική, καθώς αναφερόταν ως ένα κομμάτι ύφασμα το οποίο έχει ενσωματωμένη σύγχρονη computer-based τεχνολογία.

Τώρα, η Microsoft κατέθεσε ένα νέο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας το οποίο αποκαλύπτει μία από τις χρήσεις αυτού του έξυπνου υφάσματος. Όπως όλα δείχνουν, το τεχνολογικά εξελιγμένο ύφασμα θα χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία ενός έξυπνου γαντιού.

Το έξυπνο γάντι

Η νέα “συσκευή” της Microsoft διαθέτει motion-restricting μηχανισμούς και τουλάχιστον μία έξοδο απτικής ανάδρασης, η οποία παρέχει ανατροφοδότηση μέσω δονήσεων.

Επάνω στο έξυπνο γάντι εμφανίζονται σημεία τα οποία θα επιτρέπουν τη σύνδεση εξωτερικών συσκευών, χωρίς ωστόσο να εμποδίζουν την εφαρμογή του στο χέρι του χρήστη.

Επιπλέον, το έξυπνο γάντι της Microsoft φαίνεται να υποστηρίζει συσκευές εισόδου, όπως πληκτρολόγιο, ποντίκι, ανεξάρτητη οθόνη αφής, χειριστηρίου, και άλλες.

Έρχονται τα έξυπνα γάντια;

Η Microsoft δεν είναι η μοναδική εταιρεία που ασχολείται με τη δημιουργία ενός έξυπνου γαντιού. Κατά καιρούς κάνουν την εμφάνιση τους πατέντες άλλων τεχνολογικών κολοσσών, όπως η Apple, η Samsung, και η Google.

Οπότε, δεν αποκλείεται σύντομα να δούμε ένα τέτοιο γάντι σε κάποια έκθεση τεχνολογίας. Αν κάτι τέτοιο συμβεί, τότε σύντομα θα κυκλοφορήσουν και στα ράφια των καταστημάτων.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple featured MacBook Air

Η Microsoft λέει ότι τα Windows laptop με Snapdragon X Elite θα είναι πιο γρήγορα από το M3 MacBook Air

Η Microsoft θα υποστηρίξει ότι τα επερχόμενα Windows laptop με τον Snapdragon X Elite της Qualcomm είναι ταχύτερα από το Μ3 MacBook Air.

Software featured Microsoft Windows 11

Η Microsoft καταργεί το WordPad από τα Windows 11 μέσα στη χρονιά

Η εφαρμογή WordPad αποτελεί μέρος των Windows από τα Windows 95, αλλά η Microsoft ανακοίνωσε πέρυσι ότι την καταργεί από τα Windows 11.

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.