Microsoft: Καινοτομεί με πτυσσόμενο πληκτρολόγιο για iOS και Android [MWC 2015]

Η Microsoft βρέθηκε στην έκθεση MWC 2015 όπου και ανακοίνωσε ένα καινοτόμο πληκτρολόγιο το οποίο ονομάζει Microsoft Universal Foldable Keyboard, προορίζεται για κινητά και tablet και θέλει να επαναπροσδιορίσει τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε το πληκτρολόγιο για mobile συσκευές.

Το Microsoft Universal Foldable Keyboard είναι συμβατό με iOS, Android και Windows ενώ μπορεί να διπλωθεί στο μισό για να μεταφερθεί εύκολα.

Το πτυσσόμενο πληκτρολόγιο μπορεί να συνδεθεί με δυο συσκευές ταυτόχρονα και να κάνει την αλλαγή από τη μια συσκευή στην άλλη, με ένα απλό άγγιγμα. Δεν ανακοινώθηκε πόσο διαρκεί η μπαταρία του, αλλά φορτίζει μέσω micro USB.

Θα βγει στην αγορά τον Ιούλιο με τιμή στα 99.95 δολάρια.

Δείτε το video:

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 3 Μαρτίου 2015 10:09

Σχόλια

  • Δεν καινοτομεί πάντως η Microsoft. Υπάρχουν αντίστοιχες προτάσεις στην αγορά εδώ και καιρό. Πχ υπάρχει το πληκτρολόγιο από τη Flyshark Team, με τιμή κάτω από το μισό της τιμής από αυτό της Microsoft.

  • Αυτό με την αλλαγή συσκεύων το έχει κάνει και η Logitech με το K480 και πανέμορφο . Εως 3 συσκευες και πολύ πιο βολικό στο γράψιμο . Βέβαια δεν είναι τόσο portable . Πιστέυω πάνε πολλά τα 99 δολάρια .

  • Πολύ ωραίο, μου αρέσει που είναι λεπτό και μεταφέρεται εύκολα & η μπαταρία του κρατάει τουλάχιστον εβδομάδα και αν αντέχει και στις κακουχίες ( νερό ) τα αξίζει τα λεφτά του. Προσωπικά ότι προϊόν της MS είχα μέχρι τώρα μου έχει κρατήσει, αν το τιμολογούσε γύρω στα 70€ θα ήταν ότι πρέπει!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.