Microsoft: Μετά τα Lumia βάζει τέλος σε fitness wearables;

Από εχθές Δευτέρα 3 Οκτωβρίου, η Microsoft σταμάτησε να πουλά το Microsoft Band 2 fitness wearable. Επιπλέον, έχει αφαιρέσει όλα τα “ίχνη” που αφορούν στο wearable, από το online κατάστημά της, ενώ ούτε το Band SDK είναι πλέον διαθέσιμο.

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Microsoft δεν θα κυκλοφορήσει ποτέ το Band 3 και ότι ουσιαστικά σταματά την κατασκευή των δικών της fitness bands. Η ομάδα που ήταν πίσω από τα Band και Band 2 αναφέρεται ότι έχει μετακινηθεί σε άλλα projects.

H Microsoft από την πλευρά της (προς το παρόν) δεν έχει παραδεχτεί ανοιχτά ότι σταματά να κυκλοφορεί wearabes, αλλά έκανε την παρακάτω δήλωση:

“Πουλήσαμε τα αποθέματα του υπάρχοντος Band 2 και δεν σχεδιάζουμε να κυκλοφορήσουμε άλλες Band συσκευές μέσα στον χρόνο. Παραμένουμε δεσμευμένοι στο να υποστηρίζουμε τους κατόχους του Microsoft Band 2 μέσω των Microsoft Stores και της εξυπηρέτησης πελατών, και θα συνεχίσουμε να επενδύουμε στην πλατφόρμα Microsoft Health, η οποία είναι ανοιχτή σε όλους τους συνεργάτες hardware και apps σε Windows, iOS και Android συσκευές”.

Η Microsoft είναι προφανές ότι θέλει να επικεντρωθεί στο software και να έχει το hardware από διάφορους τρίτους κατασκευαστές.

Υπενθυμίζουμε ότι οι πληροφορίες του προηγούμενου μήνα τη θέλουν να σταματά από τον Δεκέμβριο και την πώληση των Lumia smartphones, κάτι που αναπόφευκτα συνδέεται με τον πιθανό ερχομό του πολυσυζητημένου Surface Phone. Προς το παρόν δεν είμαστε βέβαιοι για τίποτα και περιμένουμε να δούμε ποια θα είναι η πορεία της Microsoft όσον αφορά στο hardware.

microsoft fitness wearables, Microsoft: Μετά τα Lumia βάζει τέλος σε fitness wearables;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Manolis

επόμενο τμήμα για κλείσιμο: Windows!!!! χαχαχα!!!

kostasb16b

Δεν σταματάει για αυτό το λόγο ονόμασε την εφαρμογή από health σε band

Είπε μέσα στο 16 δεν θα βγάλει γιατί άμα βγάλει θα βγάλει με Windows για ρολόγια που δεν είναι έτοιμα αλλα το band ξταν απλα να δείχνει της δυνατότητες της πλατφόρμας health

Μάλλον βρήκε συνεργάτη στην Fitbit

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple featured MacBook Air

Η Microsoft λέει ότι τα Windows laptop με Snapdragon X Elite θα είναι πιο γρήγορα από το M3 MacBook Air

Η Microsoft θα υποστηρίξει ότι τα επερχόμενα Windows laptop με τον Snapdragon X Elite της Qualcomm είναι ταχύτερα από το Μ3 MacBook Air.

Software featured Microsoft Windows 11

Η Microsoft καταργεί το WordPad από τα Windows 11 μέσα στη χρονιά

Η εφαρμογή WordPad αποτελεί μέρος των Windows από τα Windows 95, αλλά η Microsoft ανακοίνωσε πέρυσι ότι την καταργεί από τα Windows 11.

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.