Microsoft: Μετά τα Lumia βάζει τέλος σε fitness wearables;

Από εχθές Δευτέρα 3 Οκτωβρίου, η Microsoft σταμάτησε να πουλά το Microsoft Band 2 fitness wearable. Επιπλέον, έχει αφαιρέσει όλα τα “ίχνη” που αφορούν στο wearable, από το online κατάστημά της, ενώ ούτε το Band SDK είναι πλέον διαθέσιμο.

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Microsoft δεν θα κυκλοφορήσει ποτέ το Band 3 και ότι ουσιαστικά σταματά την κατασκευή των δικών της fitness bands. Η ομάδα που ήταν πίσω από τα Band και Band 2 αναφέρεται ότι έχει μετακινηθεί σε άλλα projects.

H Microsoft από την πλευρά της (προς το παρόν) δεν έχει παραδεχτεί ανοιχτά ότι σταματά να κυκλοφορεί wearabes, αλλά έκανε την παρακάτω δήλωση:

“Πουλήσαμε τα αποθέματα του υπάρχοντος Band 2 και δεν σχεδιάζουμε να κυκλοφορήσουμε άλλες Band συσκευές μέσα στον χρόνο. Παραμένουμε δεσμευμένοι στο να υποστηρίζουμε τους κατόχους του Microsoft Band 2 μέσω των Microsoft Stores και της εξυπηρέτησης πελατών, και θα συνεχίσουμε να επενδύουμε στην πλατφόρμα Microsoft Health, η οποία είναι ανοιχτή σε όλους τους συνεργάτες hardware και apps σε Windows, iOS και Android συσκευές”.

Η Microsoft είναι προφανές ότι θέλει να επικεντρωθεί στο software και να έχει το hardware από διάφορους τρίτους κατασκευαστές.

Υπενθυμίζουμε ότι οι πληροφορίες του προηγούμενου μήνα τη θέλουν να σταματά από τον Δεκέμβριο και την πώληση των Lumia smartphones, κάτι που αναπόφευκτα συνδέεται με τον πιθανό ερχομό του πολυσυζητημένου Surface Phone. Προς το παρόν δεν είμαστε βέβαιοι για τίποτα και περιμένουμε να δούμε ποια θα είναι η πορεία της Microsoft όσον αφορά στο hardware.

microsoft fitness wearables, Microsoft: Μετά τα Lumia βάζει τέλος σε fitness wearables;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Manolis

επόμενο τμήμα για κλείσιμο: Windows!!!! χαχαχα!!!

kostasb16b

Δεν σταματάει για αυτό το λόγο ονόμασε την εφαρμογή από health σε band

Είπε μέσα στο 16 δεν θα βγάλει γιατί άμα βγάλει θα βγάλει με Windows για ρολόγια που δεν είναι έτοιμα αλλα το band ξταν απλα να δείχνει της δυνατότητες της πλατφόρμας health

Μάλλον βρήκε συνεργάτη στην Fitbit

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Alphabet Google Microsoft

Η Google θέλει να εξαγοράσει την HubSpot -αξίας 30 δισ. $- για να ανταγωνιστεί τη Microsoft στην αγορά εφαρμογών cloud

Η Alphabet, η μητρική εταιρεία της Google, φέρεται να σημειώνει πρόοδο στην προσπάθειά της να εξαγοράσει την εταιρεία λογισμικού μάρκετινγκ HubSpot αξίας 30 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Gear Microsoft Samsung

Samsung Galaxy Book4 Edge: Φέρνει λειτουργίες Copilot+ και Galaxy AI με το Snapdragon X Elite

Η Microsoft ανακοίνωσε μια νέα κατηγορία προσωπικών υπολογιστών με την ονομασία «Copilot+ PCs», τα οποία εστιάζουν στην τεχνητή νοημοσύνη ικανά για 40+ TOPS.

Gear featured Microsoft Windows

Η Microsoft ανακοίνωσε τους υπολογιστές Copilot Plus με ενσωματωμένο hardware τεχνητής νοημοσύνης

Η Microsoft ανακοίνωσε την κυκλοφορία νέων υπολογιστών με Windows που έχουν ενσωματωμένο hardware τεχνητής νοημοσύνης, που ονομάζονται υπολογιστές Copilot+.

Software Microsoft Windows

Microsoft: Μπορείτε πλέον να χρησιμοποιείτε passkeys για να μπείτε στο λογαριασμό σας

H Μicrosoft κυκλοφόρησε την υποστήριξη passkeys στους χρήστες για λογαριασμούς Microsoft, σχεδόν δύο χρόνια μετά την Apple και την Google.